O copie legalizata la notar coasta intre 250 -500 mii lei, depinde de importanta actului se urmeaza a fi legalizat.
Ultima data cand am legalizat o copie dupa buletin m-a costat mai putin de 10 lei. Se intampla anul trecut, in Alba Iulia... S-ar putea sa difere de la oras la oras sau de la notar la notar.
50 de ron pe o copie mi se pare enorm, indiferent de act. Eu am mers chiar la un notariat din bucuresti, langa posta tineretului dupa ce le-am gasit site-ul (http://notariat-tineretului.net/......pret.html) si pretul era de 10 ron pe copie. plus ca am avut mai multe documente si mi-au oferit o reducere.
Depinde cred de act si de oras
am dat in iunie pentru o copie legalizata a certificatului de nastere 7 lei(in bucuresti-militari)
Depinde ce fel de copie doresti, pentru.ca tarifurile difera atat de la un notar la altu cat si de tipul de act legalizat.
Fix astazi am mers la notar in Timisoara in Maria...mai exact si am intrebat doamna de acolo a spus ca 5 lei + TVA adica pe undeva la 6 lei si ceva. Sper sa-ti fie de folos raspunsul.
Maxxxi întreabă:
Marinescu9229 întreabă: