anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat costa o placa de par remington? Este buna?

8 răspunsuri:
| Agnes00 a răspuns:

Este una din cele mai bune marci producatoare de placi de par, eu am gasit-o pe a mea in Cora la promotie, am dat in jur de 70 sau 80 de lei pe ea. Este subtirica, dar indreapta foarte bine. O prietena de-a mea are placa Remington de peste 3 ani.

| AverageIAlex a răspuns:

Sunt cele mai bune din ce am inteles. Eu am dat 220 de lei pe una. (Pentru prietena, nu pentru mine)

| BogdanPunct a răspuns:

De la 50 lei pana la ( poate nu ma crezi) 499 lei.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

The best, as putea zice! Cea mai ieftina 100 lei sau 150 leibig grin

| SweetySweet a răspuns:

Eu am o placa de la Remington, am dat pe ea 2 milioane. Este un pret accesibil si mai ales ca intinde parul foarte ok, face si bucle si are o gramada de setari. merita sa iti cumperi! bafta

| Fifi a răspuns:

Placile Remington sunt printre cele mai bune placi, bineinteles ca pretul difera in functie de tipul de placa. A mea are placile late, deoarece am parul lung si des si dureaza 10-15 min sa mi-l intind perfect (sunt creata, precizez) si imi sta parul asa in jur de 4-5 zile.a costat 2 milioane da nu-mi pare rau pentru ca merita!

| Maruuu a răspuns:

E cea mai buna placa folosita de minebig grin...Cred ca 1 milion jumatate 2?thinking

Daca ti.o cumperi iti zic eu ca merita:*
Am folosit mai multe tipuri de placi de la aceasta firma si am fost foarte multumita:*

| chereches a răspuns:

Sunt foarte bunee...sunt cam scumpeebig grin...a mea a fost 2 milioane adica 20 lei

Întrebări similare