Eu nu cred ca ii apuc "inmormantarea" dar o sa-mi rog stranepotii sa imi trimita un mail dupa ce mor cu noutatile de pe aici
Da! Eu mi-as dori sa nu se termine niciodata, totodata e foarte bine venit in intampinarea si ajutarea celor care doresc un raspuns sincer la preoblemele lor.
Atata timp cat exista respect si ne straduim sa dam raspunsuri cat mai utile cu siguranta va rezista si site-ul.
O sa reziste cata vreme vor fi intrebari fara raspuns si oameni gata sa isi sacrifice din timpul lor ca sa raspunda. Sau poate cuvantul sacrifice nu este potrivit, cata vreme noi facem din placere acest lucru..., ne amuza si ne relaxeaza, sau ne face sa ne simtim bine ca putem ajuta pe cineva.
Va rezista destul de mult, pentru ca tot timpul va exista cineva care sa intrebe ceva, si vor dori si raspunsuri, asa ca fiti optimisti, cu siguranta va rezista destul de mult.
Atata timp cat oricine va fi lasat sa se exprime liber, atata timp cat ii vor fi apreciate intrebarile si raspunsurile fara a fi luat peste picior, atata timp cat va fi transparenta si corectitudine, altfel, cand nu se mai vine pe forum si doar se pleaca... e inceputul sfarsitului.
Destul... Daca nu vor mai fi intrebari, si asta nu prea curand. Eu sper sa nu dispara . Si... de ce sa nu reziste? Atata timp cand Raluca e in stare sa aiba grija de acest site, va rezista.
Marie308 întreabă: