| Edward92 a întrebat:

Cat de curand am umblat la niste setari si nu mai retin ce anume am facut. Adica ...am o tableta http://www.mediacomeurope.it/Prodotti/Scheda.aspx?XRI=19 74 si nu stiu ce am facut dar tot scrisul se vede invers de la coada la capat oricum asi intoarce tableta...nu mai stiu cum sa o fac la loc.Ma poate ajuta cineva :(?

Răspuns Câştigător
| traveler a răspuns:

Am mentionat asa RESET si nu backup,este o diferenta enorma intre ele,reset este cind aduci un sistem la valorile prestabilite de fabricant,adica sterge tot inclusiv programe adaugate de tine,setari facute de tine! etc,pe cind backup este de a restabili un sistem la o valaore anterioara(de exemplu instalezi un program ce nu lucreaza cum vrei de exemplu la tv tuner,insa nu iti place cum lucreaza cel nou, atunci te duci la backup daca l-ai creat desigur! si acesta te ajuta sa revii la varianta anterioara a sistemului, adica iti va sterge tot ce ai instalat, setari etc dupa crearea acelui backup, lasand in schimb absolut tot ce ai avut in momentul efectuarii acelui backup.
O zi buna!

| Edward92 explică (pentru traveler):

Multumesc pentru timpul acordat. oricum nu gasesc acea optiune pe tableta + ca nu prea am cum sa vad ezact. oricum sunt recunoscator pentru timpul acordat!

3 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Incearca un reset general, sa vezi setarile foloseste o oglinda in care pui tableta.Bafta

| Edward92 explică (pentru traveler):

I-am dat backup degeaba happy