| AndreiAntiTot12 a întrebat:

Cat de rau credeti ca afecteaza bautura gen sa zicem 4 beri baute in 2 zile pe saptamana? dar un pachet de tigari pe saptamana?

6 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Eu am vazut si cunosc mai multe cazuri de boli grave pulmonare si cancere de plamani, decat cazuri de ciroza pe fond alcoolic.
Dar depinde de organism, si cum ziceau si colegii, totul e ok pana se instaleaza dependenta, fie ea de alcool, fie de tigari.

| Holiday a răspuns:

Nu te afecteaza cu nimic 4 beri pe saptamana si 3 tigari pe zi. Bine, daca ai macar acolo 16-17 ani. Singura problema, mai ales legata de tigari e ca de la 3/zi sa nu ajungi la din ce in ce mai multe.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Mai nimic pana intr-un punct. Acel punct însemnând instalarea dependenței. Dependenta de alcool a distrus cât tutunul si drogurile la un loc. O spun statisticile, nu eu.

| ALGator a răspuns:

Un pahar de bere pe zi nu afecteaza. DAR, afecteaza daca risca sa iti produca dependenta alcoolica (atunci vei vrea sa bei nenumarate, nu unul).
Orice tigara fumata e un risc. Nu vei sti niciodata cit de mare. Raspunsul corect este: numarul de tigari care in mod sigur nu afecteaza este zero. Din pacate.

| cezar003 a răspuns:

Cu berea daca se pastreaza limita, nu este problema insa cu fumatul este mai grav pentru ca are menirea sa te acapareze din ce in ce mai mult in capcana

| ShamelessQboy a răspuns:

Mori sigur, peste vreo 100 de ani...