O saptamana! stiu ca si matusa mea nea trimis din madrid bachet cu dulciuri.....si a juns intro saptamana! Fundaa plz!
Din Spania in Romania vine cu trenu dureaza aproximativ o luna
dupa il ia o masina si il duce la triaj la posta centrala durata: ~1-2 saptamani
dupa de acolo il duce in orasul tau 3 saptamani dupa de la posta orasului triaj 2-4 zile si dupa la posta de care apartii si dupa la tine
Da pe dracu, stai 2 luni sa primesti un colet
Eu am primit tot din Spania si in vreo 2 saptamani ajungea...
Sotia lucreaza la posta asa ca sunt in cunostinta de cauza asa ca te rog sa nu comentezi fara bun simt Multumesc
Pai cum adica fara cunostinta de cauza? AM primit 8 colete din Spania si nici-unul nu ajungea in mai mult de 2-3 saptamani!
Bun dar sotia lucreaza la posta acum in fine
Da,im pare rau sa iti raspund, dar eu am primit un pachet de la mama din Spania ( Ovideo ) si la pus duminica evident eu l-am primit marti in TG-JIU
Mie imi ajunge duminica, ce naspa of si il pune maine (mercuri).
Da,,aveti dreptate, 1, 2 luni dureaza, prin posta! dar aici si mai nou se vb de posta atlassib, care dureaza inte 2 si 4 zile, iar in timpul sarbatorilor chiar si in 2 saptamani
Termenul nu il stiu, ce stiu este ca verisoara mea din Italia a trimis in Iunie doua pachete de 1000 E unul, a pus valoare pe el 100E pentru a nu plati mult mai mult pentru livrare, ghici ce s-a intamplat. unul din colete i-a disparut si cel de-al doilea a ajuns vai de el in tara. Cei de la ATLASSIB nu vor sa-i innapoieze banii, a facut un circ asta-vara directorului de la firma dar cu toate astea nu a rezolvat nimic. Daca trimiti pune valoare mare pe el
Dureaza aproximativ o luna
dupa il ia o masina si il duce la triaj la posta centrala durata: ~1-2 saptamani
dupa de acolo il duce in orasul tau 3 saptamani dupa de la posta orasului triaj 2-4 zile si dupa la posta de care apartii si dupa la tine