2h.
adica la consiliu cand se hotaraste.
Eu m-am transferat d l un liceul la altul intre semestre
Se poate rezolva si intr-o zi.Depinde de birocratie si noroc.Trimiterea situatiei scolare si a foii matricole este mai de durata.
Dureaza foarte putin problema este ca scoala la care esti acum sa accepte transferul tau la alta scoala si scoala care te duci sa te accepte doar stampilele celor 2 scoli pentru efectuarea transferului.
Nu stiu sigur, dar eu de 1 saptamana incerc sa ma mut de la liceul meu ...de si sunt o eleva buna, am avut mediile mari... astea de la noul liceu vor copie de pe foaia matricola de la scoala, o foaie cu toate mediile mele la toate materiile din clasele anterioare, vor o scrisoare de la diriginte ca sa scrie precum eu nu am deranjat scoala in vreun fel, sau ca nu mi s-a scazut media la purtare, si nu am avut probleme, plus inca 3 scrisori de opinii din partea altor 2 profesori, si apoi directoarea trebuie sa semneze fiecare foaie si scrisoare si sa o stampileze si dirigintele la fel. Si pana la urma o sa dau o gramada de diferente ca vor sa ma primeasca din semestrul al 2-lea ca acum nu au ei chef sa imi faca transferul.mda
Poi si daca mie m-ia acceptat scoala undde vreau sa ma duc acum cat timp mai dureaza ca scoala actuala sa-mi dea drumul sa plec
surpriza întreabă: