Peste 700 de lei din cate imi amintesc, dar probabil poti gasi si mai ieftin. Este scump oricum.
A nu că nu mă vrea pe mine, am auzit că pe tine te visează.
Na gata încetează drace
Orienteazate și către alți useri
Au oamenii nevoie de ajutor, cu tine din nou pierd vremea de pomana
Alții e plictisitori
Te scot din depresie...ce nerecunoscător
Pai ști ca eu te iubesc dar trebuie sa ajutam comunitatea. Îți mulțumesc că încerci sa ma ajuți, o funcționat puțin recunosc, te iube bebe mic
Uuu declarații de dragoste numa azi zici că sunteți toți în călduri
Comunitatea este noi.
Nu știu nimic despre tine, cine ești, de unde ești, câți ani, cum arăți, când o sa îmi spui atunci doar tu vei fi comunitatea mea.
Nu știu nimic, ca nu s nostradamus.
Doar ca ești din Timișoara atâta știu, am dovada cu ss
Hai arată, n-ai curaj hihihi
Am zis de vreo 3 ori unde stau și toate in locații diferite btw
Mi-am dat seama, dacă nici în mine nu ai încredere și nu vrei sa îmi spui atunci sa îți moara la întrare.
Un test pentru aflarea profilului ADN nu ar trebui să coste mai mult de 8-9 sute de lei.
Nu știu cu cine ma confunzi tu, cine ești, dar nu înțeleg de ce tot îmi răspunzi la întrebări, cauți anturaj într-un loc nepotrivit cu omul nepotrivit.
Va certati ca 2 idioti, niciunul nu e mai destept, si eu sunt la fel de prost ca am citit toata cearta...
Tu nu ești prost, asa ți se spune pe strada.
Nu ma certam cu inyourmind asa ne vorbim noi, probabil ești analfabet funcțional dacă atâta o dedus doaga ta din cutiuță
Cauți anturaj într-un loc nepotrivit cu omul nepotrivit. Asta suna a tratat de pace?
Nu ai înțeles nimic din toată conversațiile și cu userul celalalt cu care eram sarcastic...
Nu e cearta, eu nu sunt genul de om sa ma cert cu cineva, eu dacă vad ca unu e prost dau direct ignore. Pe cealaltă o știu, pe inyourmind nu prea o știu, dar nici nu îmi da pace, poate asa își manifesta ea dragostea în stil desene animate, fun animation.
Dar chestia e ca m-a scos din starea depresiva, nu știu cum o reușit.
MyHeritage. Costa cat un mobil mai ieftin.
Atat ca:
- este pur voluntar, nu poti sili pe nimeni sa-l faca;
- nu are valoare oficiala (nu e o dovada legala).