Depinde din ce oras esti, dar nu cred ca difera foarte mult preturile, in jur de 200-250 lei pe luna.
In ce camin? Preturile incep de undeva de la 200 de lei si pot sa ajunga pana la 2000 de lei.
Pai depinde, de oras si de caminul in acre vrei sa stai, in mare parte pretul incepe de la 100 de lei si poate ajunge si pana la 1500-2000 de lei, asta in functie de utilitatile pe care le vrei in camera si de numarul de persoane cu care vrei sa stai in ea... acum depinde si de tine... daca este vorba de caminele de liceu, preturile difera pentru ca acelea au si masa inclusa, iar la cele studentesti pretul este mult mai mic, adica este pretul de sus, dar trebuie sa te pregatesti de carat zacusca de acasa si de noptile de petrecere
Bai acum depinde si de cum esti tu, ca daca tu esti genul ala care a fost obisnuit cu cineva care sa aiba grija de tine si traiesti intr-unmod foarte ordonat...e mai complicat, ca la camin este dezastru, trebuie sa ai grija de tine sincer, e destul de complicat, pentru ca nu esti singur in camera, dar daca este vorba de o facultate buna, eu iti recomand sa treci peste astea si sa mergi, si plus ca ti-am zis de faptul ca pentru un pret mai mare ai mai multe facilitati si totodata mai putine persoane in camera