Acum 6 ani mi-a oferit cineva 800 de lei pe ea. Pentru incaltaminte. In loc de talpă avea rolă, acolo unde coși.
O masina de cusut Singer poate sa fie vanduta intre 50 lei (daca este uzata) si 200 euro, daca este in conditii imaculate si nefolosita.
Singer (nu Zinger) este o companie care produce masini de cusut si in ziua de azi, deci nu este ca si cum ai avea o vioara Stradivarius sau un tablou de Picasso.
Valoarea depinde de foarte multi factori: cat de veche este, cat de rara este, in ce stare se afla, etc.
Cum as putea sa aflu cat de rara este masina mea de cusut SINGER?(multumesc pentru. corectare)
Https://www.google.com/search?q=singer+1938+sewing+machine+price
https://www.ebay.com/itm/1938-Antique-Singer-Sewing-Machine-/112853178709
US $175.00
imi pare rau ca te dezamagesc
Pentru ca o masina de cusut sa fie considerata obiect de antichitate trebuie ca aceasta sa fie fabricata inainte de 1900. Cu cat depaseste aceasta borna, o masina de cusut este tot mai putin valoroasa.
Este o masina foarte veche primita mostenire, este nemteasca, in functiune cu pedala si are atasat si un motoras electric. Vreau sa o vand, dar nu stiu sa o evaluez?
Masina de cusut Singer, a fost cumparata cu aproximatie in anul 1938.Este foarte bine intretinuta.Doresc sa fie evaluata macar cu aproximatie.
Dhhyyyy întreabă: