Ipohondria, numita si hipocondrie, este un tip de boala psihica in care o persoana are simptomele unei boli medicale, dar aceste simptome nu pot fi explicate in totalitate de o tulburare fizica reala. Persoanele cu ipohondrie sunt foarte ingrijorate cu privire la dezvoltarea unor boli, fiind sigure ca au o anumita afectiune chiar si dupa ce analizele medicale arata ca nu este cazul. Aceste persoane interpreteaza gresit probleme minore de sanatate, percepandu-le ca fiind simptomele unei boli grave.
O dată ce n-ai avut nici o rană deschisă atunci virusul nu ți se poate transmite. Sfatul meu e să mergi la un psihiatru pentru că boala de care suferi se numește de fapt ipohondrie și este o boală mintală nu fizică.
Tu nu intelegi ca nu are cum sa te muste un caine daca nu ai simtit nimic si nu ai NICIUN SEMN?
Nu înțelege, te chinui degeaba.
Vorbim despre un om care a pus 787 de întrebări (plus alte câteva sute care i-au fost șterse) despre boli închipuite, de la "m-a atins o crenguță la cap" până la "cred că am înghițit scotch".
Mii de oameni (inclusiv cadre medicale) i-au răspuns că problemele lui sunt de natură psihică. Nu ia în considerare niciun răspuns.
De 2 ani de zile Radandam pune intrebari, sufera de ipohondrie
https://www.medlife.ro/......-tratament
Frate, si daca dau in rabie? Poate m-a muscat usor prin pantaloni si de aia n am simțit asa. Tu zi cati lor de rabie anual in România? Cate cazuri sunt pe an?
Bro, eu nu am simțit, doar dupa am inceput sa imi induc teama ca m-a muscat si simteam ceva si inca simt ceva usor la gamba stsnga. Dar nu se vede nimic, absolut nimic...
Câte cazuri de ce? De rabie sau de persoane cu probleme psihice? Pentru că pe tine ar trebui să te intereseze a doua statistică.
Ti-ai raspuns singur la intrebare: ti-ai indus teama degeaba si nu vezi absolut nimic acolo. Crezi ca o muscatura de caine e invizibila sau ce?
Prima ma interesează te rog