Sa dai de baut in club prietenilor tai
sa joci legal la pariuri/pacanele/lotto
sari cu parasuta
faci scufundari
te duci la prostituate
sa te imbeti manga si sa faci scandal pe strada
daca ai si permis sa faci o calatorie impreuna cu prietenii tai cu masina la munte sau la mare
1. Te poti muta de acasa, singur
2. Iti poti lua servici si te intretine singur
3. Iti poti spala si gatii singur
4. Poti sa te insori
5. Poti sa pleci peste hotare, fara sa mai ceri voie parintilor
6. Poti sa intri in baruri, disco si restaurante fara restrictie
7. Poti fuma in localuri sau locuri publice, acolo unde este permis
8. Poti sa joci la loterie sau jocuri de noroc, ca acum esti major
9. Iti poti face cont pe Paypal, ca ai dreptul
10. Poti sa-ti iei permis de coducere pentru masina.
Băi xerxes1! Să zicem că aș dori să învăț o limbă străină precum limba română. Dar tu care deja o ști și habar n-ai să scrii corect gramatical, Asta denotă că te-ai făcut prost singur! Mai lasă tentativele de glume cu metaforă, Poate te trezești din vis și realizezi că ești prost. Pa! Domnule sugător de ***
Băi domnule jackR, da poate că am uitat un i, nici tu nici el nu ați scris măcar semnele diacritice care pot deosebi sensul cuvintelor. În concluzie sunteți prosti amândoi. Așa ca ciocu mic tu, și fi tu bun de altceva, cum ar fi cultura generală și cititul cărților. Mersi pentru urare, nu mai încerca să iei apărarea altora dacă tu nu ești informat sau iți este ciudă. Îți dau clasă în ce vrei! Te pup!
Continuă cu glumele, umorul se dezvoltă mult mai repede decât conexiunile sinapselor tale în creier. Văd că iară dai dovadă că ești prost. Ce treabă ai tu de viitorul meu? Bodybuilding se scrie legat, vezi că ai puțină engleză pe la colțul gurii, stai cuminte fratele meu, aici vorbim limba română. HAI PA!
"conexiunea sinapselor"?! Pune mana pe un manual de anatomie sau, eventual pe un dictionar, ca sa te lamuresti ca "sinapsa" este, de fapt, o conexiune, de natura chimica sau electrica, intre doi neuroni sau intre un neuron si a structura de executie.
Incerci sa pari inteligent, dar nu esti decat o gogoasa umflata cu steroizi, care crede ca la 18 ani a vazut, a citit si stie tot. Reprezentarea ideala a proverbului (ca tot vorbim limba romana): "Prostul daca nu-i fudul, atunci nu e prost destul!".
- probleme cu netul, dublu răspuns.
Nu citisem bine, în contextul ăla e gresit, dar se scrie de multe ori cu un 'i'.
- probleme cu netul.
Corect, ai dreptate! La infinitiv si conditional prezent se scrie cu un singur 'i".
Mi-a mers netul foarte prost, sper că se vede că am editat.
Stai linistit, ti-am inteles punctul de vedere. Eu am scris "intotdeauna", si asta poate da nastere la confuzii.
În primul rând știam ce înseamnă conexiunea sinapselor. De aceea am și zis ca conexiunea ta este cam lentă. Este bine că te-ai informat înainte să îmi zici răspunsul de pe internet, poate mai înveți ceva si vezi cum or să se miște mai bine conexiunea. Nu am spus că sunt inteligent, asta este părerea ta, poate tu nu te simți inteligent. În al 2 rând nu m-ai văzut în persoană fizică să vezi dacă sunt gras sau slab, sau nu ai fost o seringă să vezi dacă m-am injectat. Și dacă am 18 ani nu înseamnă ca stau mai prost intelectual decât alții, am vazut și oamenii la 35 de ani mai proști decât uni copii, și invers. Inteligența nu are limită în vârstă! Legat de proverb, nu sunt prost să fiu mândru de prostia ta, sper să înțelegi. Apropo câți ani ai?
catalin542000 întreabă: