Pentru 1 martie : Martisor
Din albul fulgilor de nea,
Si din a soarelui sclipire,
Iti daruiesc un martisor,
Aducator de fericire!
E mic si neinsemnat,
Dar plin de bucurie!
E gandul meu cel mai curat,
Care se-ndreapta catre tine!
Martisorul
Martisorul prins in piept,
Si daruit de cand e firea,
Sa-ti ocroteasca gandul drept
Si rostul casei si iubirea. Darul meu pentru tine
Am un dar ce-i pentru tine
Este mic dar pentru mine
Reprezinta tot ce-i bun
Inima ti-o pun la snur,
Sa o porti mereu cu tine,
Primavara care vine! Mesaj de martisor
Am trimis la tine-n zbor
Un mesaj de martisor
Sanatate, fericire
La Multi Ani si numai bine!…
ACUM CELE DE 8 MARTIE pentru mama: Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!
Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.
Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa! Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!
PENTRU SOTII: Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si de dragostea mea neconditionata.
Odata cu venirea primaverii, ai venit tu, a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine, ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta, si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara pentru ca acolo esti tu... tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.
De 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!
PENTRU IUBITE: Fluturele meu, Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea.
De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare.
Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale.
Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara...
Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat te iubesc!
Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoare ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alaturi de mine mereu. Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La mulţi ani!
sper ca iti plac si iti sunt de ajutor fundita?
Anonim_8428 întreabă:
cata3333_3885 întreabă: