Uite niste chestii super interesante despre vise :x
http://www.descopera.ro/......espre-vise
succes :p
SUnt clasa a 10 a. Dar nu conteaza cate cunostinte am. Trebuie sa fie ceva interesant care sa capteze atentia
Daca e tema de la profa...trebuie sa iti fi dat O TEMA!
ai asa ceva? daca nu incearca dezvotare personala
Nu ne'a dat o tema anume. A spus sa abordam ce subiect dorim si asa cum am spus mai sus, sa capteze atentia
Cat de lung? cat timp ai la dispozitie? in ce consta proiectul? e scris? prezentare? powerpoint? trebuie sa-l sustii in fata colegilor?
Proiect powerpoint pentru vineri sa'l sustin in fata clasei
Pai ce clasa esti si ce nivel de cunostinte ai in psihologie? ce fel de proiect? fii mai explicita...
Ideea e ca daca tu esti clasa a 10a psihologia pe care o faci e una extrem de generala, deci ai putea sa te axezi pe "chestii"inedite referitoare la creierul uman, de genul:Creierul este mai activ noaptea decat ziua; Cu cat avem un IQ mai mare, cu atat visam mai mult; neuronii sunt regenerabili si continua sa creasca toata viata; creierul nu poate simti durerea; creierul este cel mai mare consumator de energie; ne folosim mai mult de 10% din creier; Când ţi-e frică, sângele străbate muşchii cei mari, cum ar fi cei din picioare şi îţi este mai uşor să fugi şi să te albeşti la faţă, pentru că sângele îşi opreşte cursul; din cantitatea imensă de informaţie, primită de creier, doar 126 biţi/secundă sunt recepţionaţi în mod conştient, restul fiind apanajul subconştientului etc.sunt nenumarate.Un subiect despre vise ar fi foarte bun daca ai capacitatea de atrage atentia colegilor tai si de a fi atenti, insa ca sa-ti iasa un proiect foarte bun ar trebui sa citesti destul de multe lucruri despre acest subiect... oricum, succes spor si inspiratia sa ai ai!;-)
Ps. nu lua lumea in seama, visele sunt in stransa legatura cu inconstientul deci implicit cu psihologia!
Ok mersi mult :*
Femeie vs barbat intr-o functie importanta intr-o companie ( de ce sunt preferati barbatii?)
Deoarece si pentru ca femeile fac copii si trebuie sa stea in concediu de maternitate si sa fie platite, pe cand barbatii nu.
Nu stiu ce nivel de cunostinte ai dar un subiect potrivit virstei tale ar fi anorexia.ce zici?
Eu ma gandeam sa fac despre vise
Visele nu au legatura cu psihologia. poate putin...
daca vrei sa captezi atentia o faci prin felul in care te exprimi, tonul vocii, etc... daca ai subiect si dormi pe tine nu faci nimic :p
Mersi pentru link :*
:p cp
Uite niste chestii super interesante despre vise :x
http://www.descopera.ro/......espre-vise
succes :p