| MissExtasy95 a întrebat:

Caut si eu un subiect interesant pentru proiectul la psihologie. Ce sugestii imi puteti da? Cel mai bun raspuns ia funda :*

Răspuns Câştigător
| MarYan00 a răspuns:

Uite niste chestii super interesante despre vise :x

http://www.descopera.ro/......espre-vise

succes :p

17 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Pai cel mai interesant subiect, sincer vorbind, as fi Eu tongue. Funda? big grinpuppy dog eyes

| MissExtasy95 explică:

SUnt clasa a 10 a. Dar nu conteaza cate cunostinte am. Trebuie sa fie ceva interesant care sa capteze atentia

| MarYan00 a răspuns (pentru MissExtasy95):

Daca e tema de la profa...trebuie sa iti fi dat O TEMA!

ai asa ceva? daca nu incearca dezvotare personalawinking

| MissExtasy95 explică (pentru MarYan00):

Nu ne'a dat o tema anume. A spus sa abordam ce subiect dorim si asa cum am spus mai sus, sa capteze atentia

| lukeskywalker a răspuns (pentru MissExtasy95):

Cat de lung? cat timp ai la dispozitie? in ce consta proiectul? e scris? prezentare? powerpoint? trebuie sa-l sustii in fata colegilor?

| MissExtasy95 explică (pentru lukeskywalker):

Proiect powerpoint pentru vineri sa'l sustin in fata clasei

| lukeskywalker a răspuns:

Pai ce clasa esti si ce nivel de cunostinte ai in psihologie? ce fel de proiect? fii mai explicita...

| lukeskywalker a răspuns:

Ideea e ca daca tu esti clasa a 10a psihologia pe care o faci e una extrem de generala, deci ai putea sa te axezi pe "chestii"inedite referitoare la creierul uman, de genul:Creierul este mai activ noaptea decat ziua; Cu cat avem un IQ mai mare, cu atat visam mai mult; neuronii sunt regenerabili si continua sa creasca toata viata; creierul nu poate simti durerea; creierul este cel mai mare consumator de energie; ne folosim mai mult de 10% din creier; Când ţi-e frică, sângele străbate muşchii cei mari, cum ar fi cei din picioare şi îţi este mai uşor să fugi şi să te albeşti la faţă, pentru că sângele îşi opreşte cursul; din cantitatea imensă de informaţie, primită de creier, doar 126 biţi/secundă sunt recepţionaţi în mod conştient, restul fiind apanajul subconştientului etc.sunt nenumarate.Un subiect despre vise ar fi foarte bun daca ai capacitatea de atrage atentia colegilor tai si de a fi atenti, insa ca sa-ti iasa un proiect foarte bun ar trebui sa citesti destul de multe lucruri despre acest subiect... oricum, succes spor si inspiratia sa ai ai!;-)

| lukeskywalker a răspuns (pentru lukeskywalker):

Ps. nu lua lumea in seama, visele sunt in stransa legatura cu inconstientul deci implicit cu psihologia!

| MissExtasy95 explică (pentru lukeskywalker):

Ok mersi mult :*

| Bloom100 a răspuns:

Femeie vs barbat intr-o functie importanta intr-o companie ( de ce sunt preferati barbatii?)

| Roxana_Paula_1995 a răspuns (pentru Bloom100):

Deoarece si pentru ca femeile fac copii si trebuie sa stea in concediu de maternitate si sa fie platite, pe cand barbatii nu.

| stejara a răspuns:

Nu stiu ce nivel de cunostinte ai dar un subiect potrivit virstei tale ar fi anorexia.ce zici?

| MissExtasy95 explică (pentru stejara):

Eu ma gandeam sa fac despre vise

Visele nu au legatura cu psihologia. poate putin...

daca vrei sa captezi atentia o faci prin felul in care te exprimi, tonul vocii, etc... daca ai subiect si dormi pe tine nu faci nimic laughing :p

| MissExtasy95 explică (pentru MarYan00):

Mersi pentru link :*

:p cp

Uite niste chestii super interesante despre vise :x

http://www.descopera.ro/......espre-vise

succes :p