"Şcoala altfel" este un program dedicat activităţilor educative extracuriculare şi extraşcolare, principalul obiectiv al acestuia fiind implicarea elevilor şi a profesorilor în activităţi de educaţie non-formală, care să pună în valoare talentele, preocupările extraşcolare şi competenţele elevilor, în domenii cât mai diverse şi interesante.
Sursa: http://www.mediafax.ro/......e-9456891/ - paragraful de sub imagine
Din cate stiu acest program implica mai exact activitatile elevului in afara orelor de curs adica plimbarile, gatitul, filmele, muzica etc
Pai depinde de fiecare scoala....De exemplu, noi facem cursuri de prim ajutor luni, marti si joi, iar miercuri mergem in excursie...
Poi puteti sa faceti orice: mergeti la film, opera, planetariu. Stiu doar ca trebuie sa fii prezent altfel iti pune absent chiar daca nu se fac ore.(Asa e la mine) >
Activitatile difera de le scoala la scoala. In principal o sa faceti ceva difetit fata de orele obisnuite: o sa va jucati, o sa vizitati locuri, o sa va uitati la filme, o sa ascultati muzica si chestii de genu
Pai implica altfel de activitati decat scoala
de ex noi luni facem voluntariat la o fundatie si ne vom juca si vom face teme cu niste copii marti cica e ziua sporturilor... mergem si la un muzeu de arta.
ma rog cred ca o sa fie amuzant dar partea naspa e ca se pun absente
Activitati extrascolare cum ar fi: Mersul in parcuri, mersul la cinema, statul pe afara, campionat de fotbal...darts...bashcet si altele. Nu primim teme; D. funda?
anonim_4396 întreabă: