| Tiberiu95 a întrebat:

Ce alte playere mai sunt gen winamp?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Stai linistit, el a pus o intrebare foarte ok, daca stam sa ne gindim la cele gen "citi lei e un euro" sau "citi metri patrati are un hectar" si multe alte stupiditati similare.
@Tiberiu95: AIMP3 e extraordinar, ar mai fi si foobar2000, Spider Player si JetAudio care sint actualizate frecvent si merita incercate.

10 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Aimp'ul este foarte bun. De asemenea, poti folosi windows media player.

| KodrutZ a răspuns (pentru AFR81):

Poate ca pesedeul foloseste wmp. In rest, e o gluma foarte buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma dar chestiile astea le poti cauta si pe google, nu trebuie pentru orice intrebare stupida sa apelati la TPU pe bune.

| Tiberiu95 explică (pentru anonim_4396):

Serios? Nu stiam.happy Mai bine te conformezi de la altii care folosesc de ceva timp anumite playere decat sa scoti un rahat de pe google, ce zici? happy

| Tiberiu95 explică (pentru KodrutZ):

Mersi, cred ca am sa aleg AIMP-ul!

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai linistit, el a pus o intrebare foarte ok, daca stam sa ne gindim la cele gen "citi lei e un euro" sau "citi metri patrati are un hectar" si multe alte stupiditati similare.
@Tiberiu95: AIMP3 e extraordinar, ar mai fi si foobar2000, Spider Player si JetAudio care sint actualizate frecvent si merita incercate.

| user5493 a răspuns:

Gom player audio

| danysasuke7 a răspuns:

Eu folosesc aimp 3 e mult mai rapid are o interfata buna daca vrei sa vezi cum e uite http://www.filehippo.com/download_aim/ descarca si instaleaza si spui parerea dupa aceia

| alecs89 a răspuns:

Eu folosesc aimp si este foarte ok.