| vlad_1049 a întrebat:

Ce animale webkinz aveti.eu am: un cal pinto, un cal golden pegasus si un webkinz singatur lion(leu)

14 răspunsuri:
| ciufulitu_8456 a răspuns:

Mah te rog imi dai si mie un codbig grin

| TheClassicGuitar a răspuns:

Bravooo! Eu am un pudiii gugugaagaa! Cati ani ai ma?

| superstar21 a răspuns:

Imi dai si mie un cod te rog fac orice

| Lavinia01 a răspuns:

Eu am o veverita pe nume vivi si o girafa pe nume gifi.Foarte dragute animalutele tale. Te pricepi sa le alegi.BV bv BV.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e o mica coincidenta aici.Am un golden pegasus (liana), un yorkie (eliza), un cal clydesdale (pufulica) si un pink pony (stella).

| luana2001 a răspuns:

Eu am yorkie roz, cotton candy bunny, pisica alb cu roz, lil polka, lil pinck gliter si inca altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am terrier alb fata pe nume Chelina

| CutenessOverLoaded a răspuns:

Am 8 webkinzi normali si 2 Signature

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un pretty panda pe nume penny, velvety elephant pe nume frances si un mazin' hamster petunia pe nume petunia big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Aia care cer cod sunt niste prosti. Ce credeti ca omu asta e fabrik de bani? Luati-va lil kinz ca asa costa mai putin daca nu aveti nici macar 40 de lei( eop am 40 de lei ca elocatie pwe luna si imi mai raman bani si de 7days). Ce aveti?
App eop am 7 webkinz...E greu sa ii zic pe toti. Am 2 caini, 1 peste, o pasare, o vulpe signature, pisica si un leu caramel( animalutul lunii din luna asta).

| ANONIM49112911 a răspuns:

Si eu am un golden pegasus. mai am o broasca testoasa mov, un caine lunggg roz, un signature labradoodle, un zum obraznic si unul pacalici, un hamster mazin, un kinz klip, o pasare colibri, un peste, un cameleon, un iepure angora, un caine eco si o maimuta cheeky. in total 14

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

Acum exista si site-ul Oficial Webkinz Romania, poti intreba si castiga Coduri acolo:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)