| ShobyWTF a întrebat:

Ce antivirusuri mi-ati recomanda

Cel mai bun antivirus primeste funda

Răspuns Câştigător
| cmihai98 a răspuns:

Bitdefender Total Security 2014

| cmihai98 a răspuns (pentru cmihai98):

Iti zic eu eu super bun spre deosebire de niste pisaturi de antivirusuri cum ar fi: Avira; Avast; Nod 32... AVG
Am incercat foarte multe antivirusuri si am ajuns la concluzia ca asta e cel mai bun

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru cmihai98):

Eu folosesc cel mai "pisat" antivirus, ala de la windows (defender), si n-am avut nicio problema cu virusii, desii intru pe o sumedenie de site-uri suspecte. Iti garantez ca daca te virusezi, 98% e din greseala ta. E de-ajuns sa schimb cateva linii de cod, pe un virus existent, astfel incat antivirusul tau, oricare ar fi el, sa nu-l poata recunoaste(ceea ce se si practica), intr-un final, singurul care te poate scapa de virusi, esti tu... daca nu esti cap sec, si dai click pe orice "descarca acum". Etc.

9 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Lol, si de unde stii ca BD ar fi cel mai bun? Care mai era scopul intrebarii daca deja erai hotarit ce raspuns vrei? Cel mai bun antivirus e un utilizator care are habar ce sa faca ca sa se protejeze. Si ca sa nu iti mearga calculatorul ca un melc, e de preferat Windows Defender+Microsoft Essentials si atit.

| AdrianDihoricescu a răspuns:

Orice antivirus face cam acelasi lucru, niciun antivirus nu te scapa de "eroarea umana"(deci invata cum sa "navigi" precaut), orice antivirus trebuie adus la zi, pe langa antivirus incearca si un program de spyware - ex. spybot search&destroy.

| AdrianDihoricescu a răspuns:

P.s 2 - asigura-te ca ai si windows-ul adus la zi, browser-ul macar cu un adblock. Se pune prea mult accent pe antivirus, de parca ala te salveaza de tot, daca esti utilizator varza, te virusezi oricum.

| blitzenn21 a răspuns:

Norton Antivirus 2014, Bit Defender Total Security,

| Andrei1000super a răspuns:

AVG 2014

| Otylayall a răspuns:

Kaspersky,norton,avg,avira si nod 32.Sunt cele mai bune :*

| Ralucaaaaa008 a răspuns:

Avira