| AlxAlexAlx a întrebat:

Ce ar trebui sa fac pentru a Creste in Inaltime?

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

Trebuie sa practici: bascket,inot si volei, ca sa cresti in inaltime, intr-un cuvant: SPORT.

16 răspunsuri:
| Someonelikeyou a răspuns:

Sa joci mult baschet.happy.si altceva.nu stiulaughing)

| SamSon a răspuns:

Innotul este cel mai bun

| crazystorm a răspuns:

Pai depinde si de varsta ta, dar ca sa te inalti mai bine poti face inotul handball sau baseball.

| YqLmX a răspuns:

Sa joci basket...

| 0000anonim0000 a răspuns:

Incearca sa te apuci de baschet.

| Norocknolife a răspuns:

Joaca Basketball sau, lasa sa cresti natural nu cu tot felul de tampeniihee hee. Baftahappy.

| byby_6933 a răspuns:

Poti face baschet

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Sa stai cu picioarele in apa laughing Pai ar trebui sa mananci multe fructe si legume, vitamine sa faci sport si... depinde si de familia ta cat de inalta este...

| Melody a răspuns:

Intinsul dimineata dupa ce te-ai trezit, ajuta.

| theo_6239 a răspuns:

Sa dormi mult si sa mananci scortisoara

| ionik13 a răspuns:

Sport daca mai ai sub 18 ani.Cum ar fi volei, inot, baschet. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa joci basket

| Vasi_2046 a răspuns:

Daca ai pana in 18 ani(pentru ca pana atunci ti se mai dezvolta oasele, faci fandari la bara, te agati si te balansezi de o bara orizontala, asa gravitatia isi va face singura treaba. Dar asta de mic se face. Sau baschet, chiar daca nu ai talent, dar faci multe aruncari la cos, de aproape.De la adolescenta incolo, nu prea mai ai ce face, pentru ca nu mai cresti.

| ionik13 a răspuns:

SPORT precum volei,tenis,inot, baschet sau daca iti place dansul ai putea face balet eu fac si am crecut mult in inaltime se observa. Inainte eram piticuta, dar acum sunt cu un cap mai mica de cat tata care are 1.75 si fara putin cat mama care are 1.65-1.70.
De fapt e bine cam orice sport care iti place, de preferat cele din prima propozitie.Succes in cresterea in inaltime! DAR FII ATENT caci nu trebuie sa ai vreo problema respiratorie sau cu inima, trebuie sa fii clinc sanatos -apt pentru un sport de performanta sau normal( pentru ca necesita efort). Funda?

| str a răspuns:

Ba ce tot atata basket,inot si volei de exemplu eu stau intr-un oras unde chiar nu sunt cluburi de basket,inot,sau volei astea se fac doar in scoli si atat si ca sa faci intensiv trebuioe sa fii luat in echipa scolii, toti neica nimeni isi dau cu parerea, toti sa mananci fructe cred ca la asta te-ai gandit si tu nu trebuia sa-ti mai dea si astia sfaturi cel mai bun raspuns este al lui Vasi si in plus cresterea asta in inaltime depinde de mai multi facori cel mai bine consulta un medic hai bft

| Danyyy_2864 a răspuns:

Sa pui pe cineva sa te tina de picioare si de maini si sa traga tare de tine pana cresti