Incearca tratamentul cu capsule Revalid, se iau 3/zi timp de 2-3 luni. Abia dupa o luna se observa imbunatatiri si parul incepe sa creaca rapid!
Incearcasa tai un pic din varfuri si spalal de doua ori pe saptamana, foloseste si o masca regeneranta, vei vedea ca iti va creste foarte repede.Bafta.
Frictioneaza pielea capului cu ulei de ricin seara, te legi cu un batic inainte de culcare, dimineata te speli bine.Trebuie repetat tratamentul de mai multe ori, rezultatul e sigur creste mai repede si mai des.La mine asa a fost.
Incearca solutia pe baza de petrol pentru regenerarea parului de la Farmec e super buna si are un pret pentru orice buzunar
Revalid, 3/zi, inainte de fiecare masa timp de trei luni, vei observa insa imbunatatiri mult mai devreme, insa va trebui sa elimini stresul, alimentatia sa fie echilibrata, si trebuiesc luate la o ora fixa.seara poti folosi si un tratament pentru regenerare cu petroleum.bafta!
DA DOAMNA MIOARA STIU CA REVALIDUL ESTE BUN DAR ACUMA EU FOLOSESC UN SAMPON CARE SE NUMESTE PETROLE HAHN AM INTELES CA SI ALA ESTE BUN PENTRU CRESTEREA VARULUI
Spalate cu sperma de bou si saliva de soarece si ia si revlid iti creste repede in 2 zile iti cresste 50 mm am incercat si eu rasp sigur bafta
AcadEL întreabă: