Sincer, as alege Matizul. Nu pentru ca ar fi vreo frumusete, dar, consuma mult mai putina benzina si ocupa mult mai putin loc.
Plus ca, la banii aia, nu ma astept la mare inginerie. Loganul, in schimb, costa mult prea mult pentru cum arata si ce "stie" sa faca. Frate, cand vad bordul ala de la Logan, care e la fel ca ala de la Dacia 1310, de la Nova, de la Sandero si, mai nou, de la Duster, ma apuca asa un dor de-a pune mana pe topor.
Nu as alege nici una, dar as alege o combinatie intre elementele bune de la Dacia Logan si cele de la Daewoo Matiz! Cea mai fana masina e Ford
Dacia Logan, pentru ca este mult mai dotata decat Matizul din toate punctele de vedere, este si mai spatios fata de Matiz.
Noua sau second-hand, nu mai conteaza sincer. Cea mai buna varianta ramane Logan-ul. Depinde pe ce varianta mergi, din punctul meu de vedere Logan-ul de 1. 6 16v este cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci
Am condus toate motorizarile si sunt ok, daca e sa o iei dupa raport calitate/pret, Logan-ul este net superior unui Matiz. Gandeste-te bine ce vrei tu de la o masina. Iti doresc o zi buna
Dacia Logan pentru că este o maşină ok.Adică este destul de confortabilă, spaţioasă, chiar dacă se poate şi mai bine.
Daewoo Matiz în niciun caz pentru că o consider "Maşină de furnici" deoarece este foarte mică, neîncăpătoare.
PREFER LOGAN şi apropo de asta: Nu poţi compara Loganul cu Matizul.Este o diferenţă mare între cele două, după părerea mea.
Matizul pentru ca ii mai ieftin, ii mai stabil la drum, consuma mai putin, si e mai rezistent decat loganul, singurul atu, pe care-l are loganul ii ca e mai incapator, dar nu merita sa dai atatia bani pe un logan
Te pot sfatui sa nu alegi in nici un caz matizul, e groaznic (din proprie experienta)
Eu nu am nici matiz nici loagan.am avut matiz dar mi s-a intampalt un incident neplacut, si cu ocazia asta mi-am luat fabia. eu unul zic ca matizul e mai fain.si are aproape acelesi dotari ca ale loganului, acelasi comfort, doar mia micutza.am mers cu matiz cu 175km/h. loganul este instabil in curbe,patatos, si nu merita sa dai atatia bani, mai bine o dacie 1310.deci parerea mea as zice ca matizul e mult mai fain decta loganul:-&
Mai bine o Dacia Logan cu motor de 1.4 MPI...1. 5DCI sau 1. 6mpi decat un Daewoo Matiz cu motor de drujba
Dannnny întreabă: