Hei si eu sunt reprezentatnt avon. Daca devi asa ceva ai f multe avantaje.
Cel putin anul trecut a fost de conpletet talonul de comanada in care bifezi daca esti reprezentant sau si si daca esti iti fac o reducere, sau cum a fost anul trecut o camasa f mare universala. In plus iti dau anumite bilelete(carti de vizita )in care scrie ''expertul in frumusete si numele tau''
sper ca ti-am fost de ajutor primesc fundita?
Buna! Daca esti reprezentant avon u vinzi la pretul de catalog iar din suma totala care trebuie sa fie de minim 100 lei comanda primesti 40% banii tai in mana... daca comanzi de peste 100 lei primesti si cadouri cum ar fi bijuterii produse plus 40% din suma ...si pe de alta parte iti creezi o retea de peieteni noi si castigi si alte beneficii si cadouri daca inscrii lume la randul tau ca reprezentant. Succes! ( P.S daca esti din bucuresti te pot inscrie eu ca reprezentant incepand cu saptamana viitoare pup! )
Ma numesc Georgiana,sunt reprezentant Lady's si fac inscrieri. Cine doreste sa se inscrie, o poate face contactandu-ma la adresa repr_ladys@yahoo.com
Ai comision din vanzari,pe desupra,devi mai popular, iti ocupi timpul liber, in cazul fetelor.
Buna Ella, ca si reprezentant avon poti castiga in doua moduri...sa dai catalogul vecinilor, prietenilor, rudelor si sa castigi un procent din vanzarea produselor (intre 20% si 40% in functie de valoarea facturi) sau sa primesti bonusuri pentru formarea unei echipe, inscriind si tu alti reprezentanti.
110-269 ron castigi 20% (daca ai fost activ minim 2 campanii consecutive, altfel 15%)
270-399 castigi 25% (sau 20%)
400-749 castigi 30% (sau 25%)
peste 750 castigi 40% (sau 30%),
daca esti din bucuresti te astept in echipa mea,,, putem vb mai multe dc ma contactezi pe adresa de mail ro_anna05@yahoo.com, mess ro_anna05 sau la numarul de telefon 0724594879
Inscriu reprezentanti avon, oriflame, infinity pentru bucuresti si ladys in toata tara.
La oriflame intre 50 si 249 23%
250-499 30%
peste 500 40%
La ladys ai 23% din valoarea comenzii, minim 130, iar la infinity castigi in functie de tipul produsului si de valoarea facturii, este un catalog de 300 de pagini, merita sa-l rasfoiti macar...Bafta si va astept dc sunteti interesati!
Dana_Ardelean_1995 întreabă: