| Mari020304060y a întrebat:

Ce banca îmi recomandați?
ING sau Banca Transilvania

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

ING, mai multe beneficii cum ar fi multe reduceri la multe magazine când plătești cu cardul (ți se întoarce un procent din suma plătită); poți scoate bani de la bancomatu oricărei bănci fără comision, oamenii lor sunt bine instruiți pe partea de customer support și se poartă impecabil atât la call center cât și la băcile fizice față de alea de la transilvania unde am dat de ultimele specimene
prietenu meu e la bt și a zis că se mută la ing că e mult mai mișto ce beneficii am eu, cum sunt tratată, cât de repede și eficient mi se soluționează problmele etc

suntserios
| suntserios a răspuns:

ING

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

BT

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

BT (desi as recomanda alta, dar nu este in variante big grin )

| Mari020304060y explică (pentru DoarBogdan):

Care ar fi aia?

| DoarBogdan a răspuns (pentru Mari020304060y):

Cu BRD nu am avut probleme niciodata.

| GabiDumitrescu a răspuns:

BT. O spun ca si client ING. Te jecmanesc astia de nu te vezi. Bine, depinde si pentru ce ai nevoie.

| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

ING te a jecmanit? Cu ce? ca mai mult de 3-4 lei comision pe luna nu imi ia nimic

| AdrianaLacan a răspuns:

Eu lucrez la BT de 3 ani, si am contactat credite inainte sa fiu angajata, dar iti spun sincer ca e o banca ok, atat timp cat esti informat corect si citesti clauzele, nu are nimic rau sa se intample. Plus ca au tot felul de oferte la servicii online si mobile de banking, de black friday iar se vand chestii gratuite pe viata sau dobanzi mici la credite, doar sa fii pe faza, si sa te incadrezi cu veniturile happy Chiar daca am auzit la multi ca BT nu ofera comision 0 la retrageri de la alte bancomate, eu zic ca e de inteles, atat timp cat nu ai restrictii de retregere de numerar de la alte atm-uri, cum au ceilalti concurenti. Plus aplicatiile gratuite care sunt super folositoare, bt pay, neo happy adica, nu stiu, mi se par cei mai buni de pe piata momentan happy

| sandmonkey a răspuns:

Banca transilvania

| cozonac11 a răspuns:

ING fara sa stai prea mult sa te gandesti.
La BT o sa iti faci 1000 de nervi cand intri intr-o sucursala; pentru orice nimic ai de asteptat o gramada ca sa numai zic ca daca faci un transfer online nu primesti confirmare sau dovada a platii. Trebuie sa astepti 24 de ore pentru dovada.
Am patit eu: a trebuie sa trimit unui coleg o suma de bani si a vrut dovada, ghici ce: NU SE POATE. La orice alta banca poti sa downlodezi un pdf cu tranzactia respectiva dar nu si la BT.

| CiobanuTudor a răspuns:

Banca Transilvania for sure