Nu stiu daca chestiile ornamentale sau bijuteriile nu-i vor placea. Poate la scoala este profesoara de fizica, dar in viata de dupa scoala, sunt convinsa ca este o femeie normala. Ii puteti lua fara sa va faceti griji, femeia de la scoala poate sa fie foarte diferita de cea de dupa scoala.
Ati putea sa-i luati ceva simbolic. gen un teren de ce sport faceti mai mult. (fotbal, baschet) in miniatura.
Ati putea sa ii faceti un obiect personalizat(un tricou, o cana)...cu poza fiecaruia...si poza dansei in mijloc sau ceva de genu(fundita daca ti-a placut )
Aflaţi dacă e fană a vreunui club, apoi luaţi un tricou şi mergeţi cu el la cineva care se ocupă de imprimeuri, scrieţi numele clubului, apoi vă semnaţi şi voi.
Aflati ce jucator ii place din sportul si echipa preferata si cumparati un tricou frumos( sau un echipament complet daca dispuneti de suma respectiva) pe care sa-l personalizati.
Succes!
Un trening de la adidas sau puma o pereche de adidasi de firma o carte
parerea mea e ca ar trebui sa intrebati profesorii ce cilalti ce ii place poate un parfum sau ce carte isi doreste
Incearca un parfum discret cu o bluza care crezi tu ca i-ar placea. Daca zici ca are vreo 50 de ani cred ca ar fi pe plac ul ei ceva discret, cum am zis mai dxevreme. Deci sper ca ti-am fost de ajutor!
Ati putea sa-i faceti cadou niste adidasi sau trening mai de firma.
Sau ceva mai personalizat, cum ar fi o cana, un tricou, o jucarie de pluj pe care sa fie o poza cu ea impreuna cu voi.