Cred ca poti sa-i iei orice dar sa nu uiti florile. Se spune ca o floare aduce primavara in sufletul unei femei. Ai curaj sa-ti imaginezi ce poti face cu un buchet acum in prag de iarna? Cadou? Spune-i ca o iubesti daca asta simti. Fa-o sa simta ca o iubesti! Lucrurile materiale nu sunt pretuite decat de materialisti si daca prietena ta e materialista...nu ai nimic de pierdut daca o pierzi.
O bratara de argint ca vine iarna iar argintul e cel mai bun metal pentru anotimpul asta Poti un lantisor si niste cercei Sau daca are deja discuta cu o prietena de a ei si vezi ce i-ar placea
Bafta
Ai putea face ceva personalizat cu voi doi...de ex: o rama cu o poza cu voi doi, o cana cu poza, un mousepad, perna sau diferite obiecte///poti incerca si cu bijuteri sau accesorii dar deppinde si de gusturile ei...bafta
Pai poti sa-i iei ceva care sa tina amintire.De exemplu am vazut cand am fost la mare niste inimioare pe care scria nume de fete si nume de baieti(depinde cum o cheama)sau poti sa o iei pur si simplu pe ea sa-si aleaga cadoul pentru ca exista posibilitatea sa nu-i placa ce-i iei tu... Funda?
Incearca si tu cu niste bijuterii ceva un inel un lantisor dar daca nu ai bani incearca cu niste trandafiri rosii si albi
anonim_4396 întreabă: