Sunt de acord cu Gabry, o carte despre care stii ca i-ar placea sau un animalut de plus, o pernuta cu o forma mai amuzanta. Bijuterii din aur la 11 ani? Doamne, voi v-ati nascut in roaba cu bani?
@Gloriuta hai ca am crezut ca fac pe mine de ras...la 11 ani fetele sunt rafinate?)
Apoi stiu ca acum s'au mai schimbat vremurile da nici chiar asa...eu la 11 ani ma imbracam in 15 culori si imi luam cu 10000(bani vechi) corn si suc si voi acum aeti pretentii la inele si lanturi si pe**a mea cine stie ce Da tu ce crezi ca e pe salar copilu asta? Ca ii cresc banii in copac sau ce?
@Razvy inspira, expira...calmeaza'te ca nu trebuie sa'i iei ceva asa de scump... ceva simbolic e foarte bine...cum au spus si ceilalti cel mai frumos pentru varsta ei ar fi o jucarie de plus Succes
P. S:Bravo bent0108! Bine spus ) )
La 11 ani mie mi se pare prea mic pentru asa ceva adica hai la 14 la 15 dar la 11 doamne unde ajunge lumea asta
Nu vad ce e atata de ras...nu aveam prieten la 11 ani, dar ma placea un baiat si mi-a facut cadou de Ziua indragostitilor un ursulet dragalas cu o inimioara care il apasai pe burtica si spunea "I love you" + o floricica. Ceva de genu ai putea sa-i iei si tu pentru ca jucariile de plus sunt pentru toate varstele.Mama mea are o colega de servici si prefera o jucarie decat ceva de imbracat sau un parfum...Sau daca nu ai multi bani, mai bine ii faci o felicitare si iei o floare din gradina.
OOOO. Bine e gagica ta. Pai daca imi dai fundita iti spun cu mare drag. :. Pai o ciocolata, o felicitare. Si acum sa vedem grosul. Ai putea sa ii oferi 2 bilete la film(pentru tine si ea), o bijuterie(nu prea scumpa) si mai vezi ce isi doreste si ea. Intreab`o indirect adica nu intreba exact "ce vrei de ziua ta?" ci mai bine "ce iti place tie?" sau "ce iti doresti?" etc etc. Incearca. Pwsy si succes cu fata.
Salut. 11 ani? Pai un lantisor de aur, un inel, sau cel mai frumos un animalut mare de plusBafta!
In primul rand fetele la varsta aceasta sunt foarte rafinate inpriviinta:CADOU.Depinde de cati bani ai in pusculita... i-ai putea lua o bratara, un lant, un inel. Poate o gentuta tip plik, dar aleasa cu gust! O rochie, o pereche de ginsi...Depinde! Bafta!
Razvy, am 11 ani si stiu ca la aceasta varsta fetele sunt pretentioase dar fii sigur ca orice i-ai lua o sa-i placa pentru ca gestul conteaza.Ai putea sa-i faci o felicitare frumoasa sau sa-i daruiesti o floare. Dar totusi nu am intalnit pe cineva care sa aiba iubit la 11 ani.
Lovepets întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: