Sanatate si pace sufleteasca. Cel mai pretios si mare cadou pe care si-l poate dori un om.
Nu sunt pretentioasa, atata timp cat e oferit cu dragoste... mie imi place... dar ca sa iti dau un raspuns... mi-as dori un iPOD nano...si pijama draguta...
Buna!, pe langa faptul ca-mi doresc o Sanatate de fier!- sa le pot eu -desavarsi pe toate!, as fi multumita sufleteste daca pers. Iubita mi-ar spune in preajma sarbat. - sincerul Te Iubesc! fiind urmat de Inelul de Logodna!-, deci e nevoie de Fericire/Iubire ca sa fii o pers. Implinit/-a!, Ok, numai bine, pa!
Daca zici ca pot preciza mai multe... incep:
-sanatate
-un Audi R8
-un N97
-un Iphone Apple (in caz ca se strica N97-le)
-un avion personal
-un Apple iPOD Nano (mp4 meu a ajuns in masina de salat si... )
-un iaht
-o casa pe plaja in Hawaii
-un apartament in centrul Los Angesului
-un black card (full desigur)
-un BMWX6
-un brand de haine
-un laptop (cel vechi a murit)
-un club de noapte (unde se danseaza ma, nu va ganditi la altceva)
si lista ramane deschisa
Hai, cine face un mic efort si imi face si mie cadou aceste mici atentii?
Pe langa sanatate mie si familiei mele, avand in vedere ca in preajma Craciunului este si ziua mea de nastere, as dori de la prietenul meu un inelut mic, finut si cu o pietricica. restul iti dai tu seama
Un cadou dorit foarte mult, ar fi un buchet cu flori, iubesc enorm florile si langa ele o urare de multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, copii si nepoti. Mai complicat este cum am sa ma discurc eu, deoarece trebuie sa le cumper la toti cate ceva, tinand cont ca intr-un timp nu prea indepartat vin sarbatorile de iarna.
In primul rand sanatate si intelgere iar mai apoi lista cu lucruri materiale poate continua la nesfarsit.
Eu mi-asi dori ca planeta aceasta sa fie un loc mai bun! Si pentru mine si pentru tine! Fara ura si invidie, fara cearta si scandal, fara crime si coruptii, ca sa numai continui ascultati si voi Puya change sau undeva in balcani:d. pa-pa
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: