Bani sa mi achit rata la banca si sa mi schimb masina [ nu neaparat sa mi iau noua macar mina 2 a] ca am o dacie cam veche dar...]
Potul de la loto ar fi cel mai mare cadou, dar este greu de crezut că o să fiu eu norocosul.
Nu-mi doresc nimic material, doar sa-mi iasa analizele bine, imi vor veni char pe 23 decembrie. asa ca mosule, stii ce sa-mi aduci...
Calificarea Unirii in optimile UCL sau daca nu se poate ma multumesc si cu un premiu la loto... 1-2 milioane de euro, acolo
Nu imi doresc ceva material. Imi doresc sa pot fi mai mult alaturi de iubitul meu.
Un BMW si o gagica tare dar nu ma astept sa primesc asa ceva pentru ca am fost rau anul asta, ma rog nu am fost nici un an.
O chitara de la targul de vechituri ca sa o zdrangan toata ziua prin casa :X
Sa nu cad iar in depresie...de sarbatori sunt cam tot timpul singura.Bine macar ca taiem porc...ma mai razbun
Pai... mi-as dori multedar nu o sa mi-se indeplinesca nici o dorintaoricum daca ma gandesc bine cel mai mult mi-as dori:o orga; o chitara; o placa si haine ca nu mai am aproape nimicsi sa nu uit...multa sanatate tuturor celor dragi mie. Sper ca cineva acolo sus sa ma auda.
Vreau ca Mos Craciun sa ma faca cea mai fericita persoana si stiu si cum : oferindu-mi multa iubire !
Un baiat de care imi place mult. Dar stiu ca nu se poate asa ca ma multumesc cu un laptop.
Imi doresc un 10 in teza la mate si o vioara...
Problema este ca se simte puternic criza in familia noastra. Din toate punctele de vedere din pacate...
Ok.eu i-am trimis deja scrisoarea Mosului. I-am scris ca vreau un Suzuki Vitara. I-am mai scris ca il inteleg daca nu poate sa mi-l aduca (cadoul) si, ca rezerva, i-am spus ca vreau boxe ca a lui Adi (stie Mosu`).A.si ca astept ca anul viitor sa aduca Vitara, ca de doi ani o cer
BiancaDenisa întreabă:
REZISTANCE întreabă: