Bani sa mi achit rata la banca si sa mi schimb masina [ nu neaparat sa mi iau noua macar mina 2 a] ca am o dacie cam veche dar...]
Potul de la loto ar fi cel mai mare cadou, dar este greu de crezut că o să fiu eu norocosul.
Nu-mi doresc nimic material, doar sa-mi iasa analizele bine, imi vor veni char pe 23 decembrie. asa ca mosule, stii ce sa-mi aduci...
Calificarea Unirii in optimile UCL sau daca nu se poate ma multumesc si cu un premiu la loto... 1-2 milioane de euro, acolo
Nu imi doresc ceva material. Imi doresc sa pot fi mai mult alaturi de iubitul meu.
Un BMW si o gagica tare dar nu ma astept sa primesc asa ceva pentru ca am fost rau anul asta, ma rog nu am fost nici un an.
O chitara de la targul de vechituri ca sa o zdrangan toata ziua prin casa :X
Sa nu cad iar in depresie...de sarbatori sunt cam tot timpul singura.Bine macar ca taiem porc...ma mai razbun
Pai... mi-as dori multedar nu o sa mi-se indeplinesca nici o dorinta
oricum daca ma gandesc bine cel mai mult mi-as dori:o orga; o chitara; o placa si haine ca nu mai am aproape nimic
si sa nu uit...multa sanatate tuturor celor dragi mie. Sper ca cineva acolo sus sa ma auda
.
Vreau ca Mos Craciun sa ma faca cea mai fericita persoana si stiu si cum : oferindu-mi multa iubire !
Un baiat de care imi place mult. Dar stiu ca nu se poate asa ca ma multumesc cu un laptop.
Imi doresc un 10 in teza la mate si o vioara...
Problema este ca se simte puternic criza in familia noastra. Din toate punctele de vedere din pacate...
Ok.eu i-am trimis deja scrisoarea Mosului. I-am scris ca vreau un Suzuki Vitara. I-am mai scris ca il inteleg daca nu poate sa mi-l aduca (cadoul) si, ca rezerva, i-am spus ca vreau boxe ca a lui Adi (stie Mosu`).A.si ca astept ca anul viitor sa aduca Vitara, ca de doi ani o cer
BiancaDenisa întreabă:
REZISTANCE întreabă: