Copiii devin emo inca de la varste fragede ( pubertatea ) deoarece atunci intervin niste sentimente puternice faca de o anumita persoana, iar persoana respectiva nu il place si mai intervine si cearta acasa cu parintii, iar ei se simt neglijati si singuri iar atunci ei incearca sa isi "creeze" o lume a lor.
Planeta nu o vad prea bine cu prea multi EmoKid`s deoarece acestia adopta niste trasaturi sau niste manifestari violente atat in scoli cat si pe strazile oraselor.
Inca un mic argument: Eu nu cred ca 70% din populatie sunt emo.
Majoritatea oamenilor traisesc intr-un mediu de viata cat de cat decent "acceptabil" carora le ofera copiilor lor ajutorul si dragostea de care au nevoie.
In cazul lor,in familiile dezorganizate in care au loc mai mereu nenumarate certuri din cauza "banilor, bauturilor alcoolice" copilul acela se simte neglijat si are in suflet un sentiment de ura, dispret pentru toata lumea.
De obicei cei care devin emo au probleme in viata de zi cu zi,o problema de sanatate, parinti divortati, probleme la scoala, si ei cred ca intrand in acest grup social ar putea sa mai aline din probleme. In opinia mea total fals trebuie sa infrunti problemele in viata
Daca 70% din suprafata planetei va fi constituita din persoane emo,cu siguranta va creste cererea si oferta productiei de lame, cutite si franghii, dar intrucat si angajatii acestor fabrici sunt si ei emo (preconizam) productia nu va face fata cererii pentru ca muncitorii vor pleca acasa cu productiile pentru a-si face "hara kiri" in diferite moduri.Nasol,se va alege praful, va fi un fel de Rezident Evil dar fara Milla Jovovich
Pai eu nu am nici o parere despre cei emo! Alti copii se fac emo pentru a vedea cum este sau pentru ca asa sunt prietenii lor,vor doar sa incerce,si eu am incercat dar nu-mi place, este mult mai frumos sa fii normal, dar fiecare cu placerile lui! Si nu cred ca o sa fie atat de multi oameni emo pentru ca deja sau cam plictisit de acest gen emo si nu este chiar atat de interesant sa fii emo!
Nu pot sa'i nedreptatesc pentru ca sunt emo! Fiecare cu viata lui... face ce vrea cu ea! Intradevar acesti copii traiesc in lumea lor plina cu negru si rozz dar nu pot fi judecati! Daca 70 % din planeta va fi emo restul de 30% nu au de ce sa se impotriveasca pentru ca nu pot face nimic in privinta asta, nu exista o lege care sa interzica orientarea emo, pentru ca toti suntem oameni! Nu am nimic cu acesti copii, dar in gasca mea de prieteni nu exista persoane emo!
Parerea mea despre emo este ca sunt niste oameni ca oricare altii care au probleme personale care le macina sufletul... Toata lumea isi va pune intrebarea aceasta mai devreme sau mai tarziu dar nu se poate sa fie atat de multi emo pentru ca foarte multi oameni sunt fericiti...
Pentru mine emo sunt cei care se imbraca in negru si sunt tot timpul tristi, iar in cel mai rau caz se taie si se drogheaza...
Mie imi pare rau pentru ei
Unii copii sunt emo pentru ca se simt singuri pe lume si majoritatea devin asa la varste fragede pentru ca atunci este perioada cand toata lumea greseste si nimeni nu intelege un adolescent. Si se agreseaza fizic pentru ca asa se descarca.prin durere.e un gand prostesc dar cand zici" ma tai ca sa ma descarc" traiesti cu impresia ca daca te tai te descarci.asa ca o faci am trecut si eu prin asta si nu regret pentra ca asa am devenit matura si.mi pot lua viata in maini
"emo" nu inseamna ceva care poate fi la moda.un trend de exemplu...e un sentiment si o durere, cand toate problemele se strang cauti in loc unde sa stai singur...si emo nu inseamna intotdeauna sa te tai sau sa.ti faci parul nu stiu cum.intradevar curelele cu tinte si bratarile se poarta pentru a da o stare de duritate de care are nevoie toata lumea si nu ar strica daca ar avea mai multa lume sentimente.
Mai mult ca sigur cea 30% din oamenii normali o sa fie ori omorati de emo (pentru ca ei tin cu diavolul, presupun) sau cei emo o sa se omoare, cum fac ei si o sa se inmulteasca foarte rapid cei normali sau toti, neavand ce face se vor face emo si o sa fie o lume a demonilor! Fundita?
Deoarece multi au povesti tragice si cred ca taiatul venelor. muzica trista tunsorile si negrul ii vor face sa se simta mai bine.sau pur si simplu acolo isi gasesc ei refugiul.eu una cred ca este o prostie.de obicei emo sunt foarte sensibili...curentul emo este uneori identificat cu o anumită modă. termenul "emo" e deseori asociat stereotipic cu blugi strâmţi, breton lung întins pe o parte a feţei sau peste unul sau chiar amândoi ochi, drept, negru închis la culoare, tricouri strâmte care de obicei au inscripţionate pe ele numele unor trupe de rock, curele cu ţinte cu catarame, tenişi de pânză în genul converse all stars, adidaşi de skater sau alţi papuci negri (în general vechi, ponosiţi) şi groşi, ochelari cu ramă neagră groasă eventual şi o geantă lungă tip poştaş.
anonim_4396 întreabă:
Dhhyyyy întreabă: