Nu e un telefon rau ...nici cel mai bun, dar e decent!
uite niste aplicatii :
http://gallery.mobile9.com/c/lg-ego-t500-softwares_3888/1/
Eu am si sunt multumita de el cauta pe youtobe si scrie LG t500 e foarte bun decent si arata bine
Am și eu de aceea am întrebat.
Ce culoare ai?
Negru! Tu?
Am si eu pe negru si e bun telefonul.am si eu o intrebare la voi cei cu LG t500 voua va merge youtubul? ca mie nu imi merge si tot zice cand incerc sa ma uit la un filmulet ceva video orce imi zice! SUCCES
Nici mie nu imi merge.
Eu am facut asta si acum merge foarte bine incercati si voi
Meniu -> Setari -> Conectare -> Setarile retelei -> Modul retelei -> UMTS 2100 & GSM
Meniu -> Setari -> Conectare -> Profile Internet -> Adaugati profil -> **Numele serviciului: Internet | Utilizare proxy: Oprit | Punct de acces: Orange Internet
Meniu -> Setari -> Conectare -> Puncte de acces -> Adaugati profil -> **Titlul conexiunii: Internet | Purtator: GPRS | Autentificare: Fara autentificare | **APN: Internet
Meniu -> Setari -> Conectare -> Conexiune cu pachet de date -> Cand este necesar
Meniu -> Setari -> Conectare -> Setari streaming -> Adaugati profil -> **Titlu: youtube | **Nr. port UDP: 1024~65535 | Profil Internet: Internet (cel creat mai devreme la Profile Internet)
Link-ul pe care trebuie sa il accesati pentru vizionare Youtube este m.youtube.com
Nuimiplacepolitica întreabă: