Hei, numerele astea au o semnificatie>multi nu cred, dar eu una o fac, pentru ca stiu ca azi nu mai exista coincidente, deci uite-le semnificatiile :
1:00-Nu te va uita niciodata
2:00-Te adora
3:00-u esti totul pentru el
4:00-Un brunet te iubeste
5:00-Iubesti ochii verzi
6:00-Iubesti ochii negrii
7:00-Un blond te va iubi
8:00-Iubesti ochii caprui
9:00-Nu te poate uita
10:00-Va veti plimba
11:00-Vrea sa te sarute
12:00-Te va saruta
13:00-Ii place de tine pentru ceea ce esti
14:00-O sa faci dragoste
15:00-Ii este dor de tine
16:00-Vei primii un sarut
17:00-Te iubeste dar nu-ti spune
18:00-Te inseala dar tot pe tine te iubeste
19:00-Te doreste un blond
20:00-Te doreste un brunet
21:00-Ii place de tine
22:00-Se gandeste la tine
23:00-Te gandesti la el
00:00-O sa fiti impreuna
Eu le cred adevarate fiecare cu parerea lui
Dar eu ma tot uit de cateva zile la o ora fixa, unde spune :te va saruta...si ghici ce? Am visat ca m-a sarutat...si poate ca o s-o faca si in realitate, cand ne intalnim
Chestia e sa crezi...
S-ar putea sa fi dislexica multe persoane sufera d asa ceva bine nu cred ca pe continentul nostru dar totusi ar fi bine sa te duci la doctor uite aici niste informatii despre dislexitate http://ro.wikipedia.org/wiki/Dislexie sper ca te-am ajutat si sper sa nu suferi d aceasta boala :-ss oricum funda?:D
SI EU!
Din clasa 1 sunt nebun dupa nr 23!
Uita-te la filmul nr 23! e un film bun
deci sunt aproape dement. numai 23 in capul meu, am haine cu 23, etc si ultimul lucru de zis: douazecisitrei!
Stiu ca nu fac ce trebuie, dar iti rs...cred ca ai noroc f mult,si daca peste un timp o sa incepi sa kistigi in careva domenii,imi scrii aici si iti voi spune si cauza! succes,si nu te deskuraja, e ceva ok, poate chiar mai ok decit crezi.
Nu, nu esti nebuna! posibil sa-ti placa tie acele numere dublate : 11, 22, 33,44 asa cum imi place mie 88! si atunci cand le vezi sa iti spui : oau.numarul meu norocos! nu e chiar asa, nu e nimic de explicat, sunt multe chestii la care te poti gandi, dar care nu au sens! asa cum nu e nimic daca te uiti la ceas cand e ora fixa, asa cum nu e nimic daca vezi o pisica neagra! sau, daca tot crezi ca reprezinta ceva joaca-le la loto (6 din 49) pentru ca ai enumerat 6 numere intre 1 si 49... poate, intr-o zi.cine stie baftaaa!
Am auzit cindva de cineva care vedea anumite numere peste tot, cum vezi tu. Le-a jucat la loto si a cistigat o suma frumusica. Pe bune! Joaca si tu... cine stie?