Alege produsul Electronic.
La cât ești tu de „ matur ", ai uita de pisică, cu zilele și aia ar murii de foame!
Când ai un animal ai și o mare responsabilitate.
Trebuie să ai mare grijă de animăluțul ăla și sunt cheltuieli mari cu veterinarul, vaccinurile și medicamentele și atunci cumperi un animal de rasă, nu o pisică adoptata de la un adăpost de animale.
Nu știu cum este cu pisicile, știu cum este cu câinii, și este balamuc mare, și nu mi-am mai luat câine.
Daca iti iei pisica, iti iei si responsabilitati.Se poate imbolnavi, muri, trebuie ingrijita, miroase foarte urat daca face susulica, te costa mult nisipul special absorbant, trebuie schimbat la fiecare 2-3 zile si nu miroase deloc placut.Si NU pisicii, pisica e egoista, nu e afectuoasa de loc, e MULT mai afectiv un caine, pisicile-s tradatoare. Un caine nu numai ca e mai afectiv ca o pisica dar si mai ascultator, il poti lua cu tine la picnic, te poti juca mai mult cu el, nu-i asa pretentios...la tableta ti-ai dat raspunsul. Daca esti sigur ca vrei sa-ti asumi responsabilitati, ia-ti un animal. Daca nu, nu-ti lua sa-ti chinui animalul si/sau parintii.bafta la alegere oricare ar fi ea
As alege ceva electronic...o pisica este buna si ea la casa omului: mai te joci, mai auzi pe cineva acolo, dar, spre ex: cu o tableta, poti sa ai un animal virtual sau sa o folosesti in ce-ai scris mai sus. Peace!
LoryZuzu1 întreabă:
stefanst2312 întreabă: