| Denysa-Myhaela a întrebat:

Ce credeti este adevarat aceasta afirmatie dc?" Viitorul ni-l putem modela dupa cum vrem. Viata este un lut caruia vointa ii da forma"

Răspuns Câştigător
| danutzsan a răspuns:

Da este adevarata afirmatia. Dece? simplu daca ai vointa poti face multe lucruri care mai repede sau mai tirziu iti vor influienta viata, fara vointa nu se misca nimic, deci vointa da forma vietii.

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

In mare masura adevarul din aceasta asertiune este confirmat de destinele atator oameni.Sa nu uitam totusi si contributia hazardului.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Este perfect adevarata, iar viata de zi cu zi o demonstreaza cu prisosinta.

| Suzy a răspuns:

Da este adevarata, este la fel ca acel proverb "Cum iti asterni asa dormi", de exemplu elevii invata ca sa devina ceva in viata sa aiba la batranete unde locui.

| antonius74 a răspuns:

Da, consider ca aceasta afirmatie este adevarata pe motiv ca avem liber arbitru. Cu certitudine de 100% nu poate stii nimeni daca in secunda urmatoare eu o sa ma ridic de pe scaun sau daca o sa raman pe el. Nimeni nu stie cu certitudine daca eu profesoara o sa ma intrebe cand ma asculta ceva ce stiu sau ceva ce nu stiu. Asta depinde de ceea ce alege ea...

| Jupiter a răspuns:

Mda. Daca vrei, poti.

| putzulica a răspuns:

Da este foarte adevarat daca u vrei acum sa te duci sa bei apa o faci... si poate pe drum gasesti 3217398127412984714981 de mi de euro.laughing

| smy a răspuns:

Da este adevarat viitorul ni-l facem singuri, suntem responsabili de ceaa ce facem ce alegem deoarece ne poate afecta viitorul de aceea trebuie sa facem alegerile care ni se potrivesc in viata si cele care sunt corecte. Trebuie sa anticipam consecintele alegerilor noastre pe viitor!