| Apocaliptic a întrebat:

Ce diplome ar trebui sa iau de la liceu avand in vedere ca l-am terminat(cu bac cu tot)?

7 răspunsuri:
| Panzer1945 a răspuns:

Diploma de bac si ce alte diplome poate ai nai obtinut.

| FaraNume77 a răspuns:

Diploma de bac si cea de 12 clase cred.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mai intai o adeverinta, daca n-ai si primit-o pana acum, de 12 clase. Apoi diploma de Bacalaureat.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O sa primesti diploma de bacalaureat si foaia matricola. De asemenea, dupa caz, primesti si certificate de competenta, in informatica si limba straina.

| Mayhem666 a răspuns:

Diploma de bac, cea de competente lingvistice si cred ca si cea de 12 clase.

| redrosegirl a răspuns:

Diploma de bac, diploma care atesta ca ai terminat 12 clase, diploma care atesta ca ai terminat 10 clase ( in cazul in care nu ai primit-o la inceputul clasei a XI a ), diploma pentru proba orala la lb. romana, diploma pentru competente digitale si competente lingvistice, diploma care reprezinta faptul ca ai sustinut un atestat ( in cazul in care ai fost la un liceu tehnic si ai sustinut un atestat in functie de profil ), adeverinta medicala, adeverinta care sa demonstreze ca ai luat bac-ul si foaia matricola.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ai să primeşti următoarele acte :
"j) Diplomă de bacalaureat, însoţită de foaia matricolă parte a portofoliului educaţional - anexa nr. 10;
...
m) Certificatul de competenţă lingvistică de comunicare orală în limba română însoţit de suplimentul descriptiv al certificatului în format Europass - anexa nr. 13;
...
o) Certificatul de competenţă lingvistică într-o limbă de circulaţie internaţională însoţit de suplimentul descriptiv al certificatului în format Europass - anexa nr. 15;
p) Certificatul de competenţe digitale însoţit de suplimentul descriptiv al certificatului în format Europass - anexa nr. 16;" - SURSA = H.G. 577/2015 de la linkul :
http://lege5.ro/......niversitar

Toate cele bune!