OMG, un famir, fugiti!
Eu as vrea un monitor de care sa nu ma doara ochii si un scaun de care sa nu ma doara spatele, excursii gratuite oriunde de la Cipru la Hawai, etc. samd.
Pai eu as vrea de exemplu daca ar fi sa pot pune orice dorinta,as pune aceea de totdeauna cand vreau sa se indeplineasca ceva,sa se indeplineasca pentru ca daca iti vine oferta de a-ti pune o dorinta de la duh,pe momentul acela,nu ai sti cate vrei tu in viata,si asa poti alege toata viata ta,ceea ce doresti, de exemplu sa participi la un film ca SAGA AMURG, adica twilight 4.sau daca ai sansa 5-6-7;...daca o sa fie.
Mai gandeste-te la lucrurile care le doresti sa fii, sau ce vei dori, catre viitor[mai incolo].
Doamne, ce nebuna esti! Nu exista Duhi dinaia care iesa din lampi si-ti indeplinesc orice dorinta vrei!
Esti sigura? Nu vrei si altceva. poate mai important? Daca te uiti la un film.si vezi niste personaje interesante. vrei sa fii si tu ca ele? Gandeste-te bine la ceea ce iti doresti.Eu cred ca mi-as dori sa fiu mereu iubita.si sa iubesc.
Eu mi-as dori sa traiesc macar o zi din viata lui Emily The Strange.
Eu mi-as dori sa le fac o spalare de creier celor care doresc sa fie vampiri.
DeeaBlondiii întreabă: