Laptopul il poti lua cu tine oriude calculatorul nu, parerea mea este ca laptopul.
Calculatorul in general poate atinge performante mai bune, e mai bun pentru jocuri, dar nu e portabil pe cand un laptop este.Si am auzit ca laptop-urile se strica mai repede si sunt mai greu de inlocuit "piesele" pentru ca el e mic si dens spre deosebire de calculator.Dar eu tot as alege laptop pentru ca nu am avut niciodata si chiar vreau sa-mi cumpar, ca voi avea nevoie la facultate.
Aman2 sunt eficinte.Dar exista avantaje si dezavantaje.Cum a spus si 1andreyutza, laptopul il poti lua oriunde esti si tu, pe cand pc-ul nu.Si un dezavantaj pentru laptop, acesta nu are un sistem de ventilatia precum pc-ul
La inceput zici: ce sa fac eu cu un laptop, e mult mai scump, si mai slab ca putere. dar dupa asta vei zice: dc nu mi-am luat eu laptop? acum puteam sa es cu el undeva, la scoala sa-l folosesc, servici, oriunde, as putea sta in pat cu el, ( in WC ) oriunde. Prin asa ceva am trecut eu, dupa care mi-am luat laptop si il am si calculatorul, de care nu ma folosesc, desigur, laptopul a costat 550 euro de la eMAG, dar e foarte puternic, 4 GB Ram, 512 videoharta, e foarte bun. merge foarte bine, ma duc cu el la scoala cind am nevoie sa prezint vreun proiect, cind se stinge lumina pot privi vr-un film, ca tine 1-2 ore. Iti sugerez sa iti cumperi sau HP sau Apple, dar Apple nu are rost pentru ca e foarte scump, peste 1200 de euro un Apple bun, dar in shimb nu se compara cu nici unul altul. Funda? te rog.
Depinde de tine. Eu, personal, când am avut bani mi-am cumpărat un calculator. Eu stau mai mult și mă uit la filme, jocuri, îmi place să am ecran mare, tastatură calumea, mouse, la fel (nu zic că un laptop nu-i bun, dar parcă mai comod stai la PC).
Însă dacă ești genul de om care este mereu în mișcare, are treabă, și chestii d-astea, go for a laptop.
stefanst2312 întreabă: