| IoanaXxxxx a întrebat:

Ce estie mai exact " Excitarea?" :d

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Nu o sa dau copy si paste o sa spun exact pe limba mea ce stiu eu si cu ce m-am informat de pe la tv sper ca eu sa-ti fiu de ajutor fata de cei 2winking excitarea este un fel de sentiment dar pe care il simte corpul nu il mai simte inima. excitandute iti relaxezi toti muschii este o senzatie de relaxare totala parca ai intra in "hibernare" ca sa ajungi sa te exciti iti trebuie preludiu in relatia cu partenerul adica:atingeri, mangaieri, saruturi inainte de a se ajunge la sex...Hormonii reactioneaza la atingeri si acestia produc excitarea este o senzatie pe care apoi o "cersesti" si vrei mai mult pana ajungi la renumitul orgasm care nu poate lipsi din categoria "sex" nu e orgasm pa excitare si invers. daca cele 2 nu exista inseamna ca nu e placere, satisfactie.etc

scuze am incercat sa-ti explic pe limba mea sper ca ai inteles cate cevatongue

5 răspunsuri:
| TeIubesccc a răspuns:

De ce trebuie sa se puna aceeasi intrebare la infinit?! Mai citeste si tu p`aici pe TPU sa vezi raspunsuri la intrebari de genu` asta.
A fi excitat/a inseamna a te simti ff bine alaturi de partenera/ partenerul tau. Atunci cand te atinge in zona intima, cand te mangaie usor, cand te saruta. Iar atunci cand esti excitata elimini un lichid albicios. E normal

| danyelo112 a răspuns:

Crede-ma ca oricui ii e greu sa explice asa ceva.dar pe scurt sa iti zic e o senzatie maxima de bine.cauta pe net mai bine si o sa afli de acolo detalii cum se producesi in ce consta.winking

| hummer24 a răspuns:

Excitarea se simte nu se explicawinking o sa o simti si tu happy

| TheUndertaker a răspuns:

Buna ioana, uite ce este excitare, ca am simtit-o si eu de 100 de ori. Excitarea e atunci cand se ridica hormoni,atunci cand iti vine sa sari pe ea/el. Atunci cand vazi pe cineva imbracat sexy sau cineva isi pune mana pe organul alcuiva si acelui alcuiva ii se ridica sau scoala (daca e baiat) sau daca e fata tremura toata si o apuca transpiratziile (sincer sa fiu nu stiu ce se intampla la o fata,scuze). Deci excitarea este atunci cand ti-se ridica hormoni. Asa stiu eu, daca ai mai auzit asta, asta e...eu nu am stiut alceva. buna seara. Si daca vrei sa imi dai o funda NU ma supar!hee hee

| nimicaici a răspuns:

Exciitarea e cand te simti bine si vrei ceva mai mult, alatui d partener :X:X

Întrebări similare