Buna! iti pot da eu sfaturi fac hochei de 6 ani pai v-a necesita efort ca sa o dai in cel putin 2-3 luni pentru asta v-a trebui sa iesi oriunde la alergat zilnic si sa ti o dieta foarte simpla. in prmul rand vei avea nevoie de o bluza de trening de fas o pui pe tine si alergi cu ea tinan ritmul pe ceas minim 20-30 de minute in fiecare zi asta se v-a intampla dimineata ca sa ai toata ziua libera dupa aia inainte de alergare este recomandat sa manaci o felie de paine prajita cu o felie de sunca pe ea dupa ce ai terminat de alergat si ajungi acasa e bine sa ai Corn Flakes(fulgi de porumb) de recomandat sa fie simpli fara nimic si ii mananci cu o friptura la gratar preferabil un piept de pui dar numai la gratar sau fiert sau copt eventual cu o salata sau legume fierte ca garnitura (fulgii de porumb sunt in loc de paine...painea de orice fel se exclude din start) seara de preferat sa mananci o salata de legume(rosii, castraveti, ardei gras eventual poti adauga pentru gus feliute de sunca fara grasime) cu un iaurt sau SANA. Fa asta si vei vedea rezultate sigur e cea mai rapida cale si trebuie putina vointa!
@georgelu du-te tata cu 6 ani de hochei si fa schimb cu 6 ani de limba romana ca m-ai tampit cu propozitii fara virgule de 10 randuri si v-a trebui. lasa dieta si apuca-te de munca. alergat zilnic 20-30 de minute (o sa incepi cu 2-4 minute si cresti). multe legume si fructe, scade carnea rosie (porc, vita). poti manca pui, peste, branzeturi fara probleme. si cum e vara presupun ca salatele sunt la ordinea zilei. ori dimineata (daca poti) ori seara faci abdomene. 3 serii a cate 30 si zilnic cresti cu 2-3 pe serie. daca la inceput doare fa 1 data la 2 zile. plimbatul pe role ajuta, dar nu foarte mult (nu misti bazinul la fel de mult ca la jogging). treaba cu treningul de fas pe caldura asta nu e chiar o idee geniala ca daca se uda fasul si stai in curent sau bate vantul, faci o aprindere la plamani de nu iti mai trebuie fas cat o sa traiesti. abdomenele le poti face la orizontala sau cu picioarele puse pe un taburet (sa stea coapsele perpendicular cu trunchiul) si poti sa le faci incrucisate (mainile la ceafa, cotul stang la genunchiul drept si invers). astea sunt bune pentru "aripioare"
Eu fac mai mult abdomene.da trebuie sa te tii de ele.ca asa daca faci decat o zi..nu se observa diferenta.sau poti sa te duci la sala.da si de aia trebuie sa te tii. vreo 6 sedinte.as putea spune ca s-ar vedea diferenta.
@JonnyBi...prietene eu nu m-am luat de nimeni niciodata pe site-uri si alte prostii dar crezi ca o sa conteze asa de mult propozitiile cu virgule si alte prostii? Indiciu:NU; crede-ma stiu mai bine ca toti care am raspuns aici ce diete trebuie sa tina si alte prostii, nu zis ca ideea ta nu e buna, e foarte buna dar crezi ca o intereseaza ca textul sa fie cu ",.;''[]", nu o intereseaza ce scire, cum scrie acolo trebuie sa faca
Apropo tot pentru JonnyBi noi folosim fas ca sa transpiram iar dupa terminarea antrenamentului ne schimbam ne stergem si asta e
cevacumva întreabă: