Antebratele sunt cele mai importante, urmate de triceps, deltoidul anterior, si cate putin din restul muschilor.
Parerea mea este sa iti antrenezi cat mai mult antebratele. E foarte important sa ai incheieturile bine legate si bine antrenate (inchetietura mainii, a cotului si a umarului)
Si app : sunt si aparate sepciale care iti antreneaza bratele exclusiv pentru scanderberg
De fapt din umar ii opresti explozia
Gresesti. Eu, la sala sunt mai bun ca prietenul meu la exercitiile pentru umar. Si cu toate astea imi rupe mana la skandernberg. De ce? are antebrate tzaranesti adica mari.
Chiar sunt curios cum incerci sa-l opresti, ai incercat sa-i infasori incheietura sa intri in hook si apoi sa tii din biceps si umar?
Sau top-roll, sa te lasi pe spate si sa urci pe incheietura lui ( tragand cu muschii spatelui in acelasi timp ) si sa-i ataci pe sus incheietura?
Care din alea 2 ai incercat-o?
Trebuie sa fii tare in incheietura pentru a rezista mai mult, apoi lucreaza bratul pentru a pune adversarul.
In skandenberg forta pleaca din antebrat...fa-ti rost de un flexor pentru antebrat sau uite aici http://www.culturism.ro/antrenament/exercitii-antebrat.html