anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de spray este acela la fotbal atunci cand un jucator se accidenteaza medicul il va trece pe marginea gazonului si i se va da cu acel spray
Cum se numeste si daca se gaseste prin farmacii?

10 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Acel spari este un spray anestezic (de obicei pe baza de lidocaina sau xilina), si se gaseste ori la farmacii ori la magazinele de tehnica medicala. Ai grija ca sunt unele pentru mucoase (alea stomatologice) care nu au efect pe piele.
Ai grija cum folosesti spray-urile astea. Dupa ce te dai cu el, nu o sa mai simti durerea, dar problema care facea sa te doara, inca exista. Daca te dai cu el, te dai ca sa iti treaca durerea, nu ca sa poti sa mai fortezi piciorul in continuare. Sportivii care fac asta, dupa ceva timp, incep sa aiba probleme: tendoane rupte, rupturi musculare (uita-te cati jucatori se accidenteaza, revin repede pe teren, si dupa cateva luni ajung la operatie ca nu mai pot sa isi mai foloseasca piciorul(de obicei la picior au probleme)).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este spray cu kelen.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si unde il gasesc, exista mai multe marci de Kelen? Cum imi dau seama care este de administrare pe piele?

| p0wer a răspuns:

Nu stiu cum se numeste dar este un spray cu gheata care iti amorteste( raceste ) muschiul sa poti juca in continuare, si eu fac rugby nu vb din auzitehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Man, kelen-ul e substanta
cere si tu la farmacie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Active Ice, Kelen, Crios

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Active Ice, Kelen, Crios.

anonim_4396
| anonim_4396 explică: