Da, este si cazul tau. Banuiesc ca o intrebare stupida, este o intrebare care nu foloseste la nimic.
Asta nu mi se pare, dar aia cu de ce viata e roz si nu verde e cam stupida... Cred ca o intrebare stupida e una care e pusa de dragul de a pune intrebari, un fel de filosofeala ieftina.
Mie nu mi se pare aceasta intrebare stupida pentru ca ai avut si u o curiozitate.Intrebarile stupide sunt alea fara rost.
Eu cred ca acest site are ca scop ca noi cei care avem probleme sa putem fi ajutati de unii care poate au trecut prin situatii asemanatoare si am putea primii niste informatii de aceea intrebarile trebuie puse cu,, rost,, si sa nu ne batem joc de timpul liber al celor care vor sa ajute asa ca daca te-am putut lamuri eu iti doresc sa ai numai intrebari inteligente si ajutatoare.si ne mai,, auzim,,
Totul este relativ. Depinde ce fel de intrebari pui si virsta la care pui anumite intrebari. Un copil pune multe intrebari si la unele chiar zimbesti. Aceleasi intrebari la care zimbesti cind sint puse de un copil, sint catalogate ca fiind stupide, daca sint puse de o persoana care nu mai este copil si de la care nu te mai astepti sa puna astfel de intrebari.
Poate ca ar fi de dorit ca intrebarile puse sa fie unele care sa lamureasca niste probleme reale. Daca pierdem timpul raspunzand, destul de des, la intrebari care nu folosesc nimanui, nu vom avea timp sa raspundem cu dedicatie intrebarilor importante sau nici nu vom apuca sa le vedem, pentru ca daca nu le cauti... nu stii ca au fost. Deci cu cat mai multe intrebari de umplutura sunt, cu atat este mai rau pentru cei care chiar au o problema si carora trebuie sa li se raspunda. Tu acum ai avut o curiozitate si ai dorit o lamurire. Nu este o intrebare stupida daca asta va fi folositor in viitor si te va lamuri sa intrebi numai ceea ce "te arde" si nu poti afla si singur. Stiu ca multi confunda acest site cu unul de socializare. Nu trebuie sa fim prieteni ca sa raspundem. La inceput acest site nu avea nici mesaje, nici prieteni... Raspundea-i unui strain pe care sperai sa poti sa-l ajuti. Este bine ca acum putem comunica, ca avem prieteni pe site, ca ne cunoastem deja si putem socializa... dar nu asta este scopul initial al site-ului. Ma gandesc ca la inceput a fost ideea de a aduna intr-o baza de date intrebari la care raspunsurile sa fie inspirate de experienta de viata a fiecarui participant. Cel putin asa cred eu. Intr-una din zile am citit o intrebare - "Ce cauta adultii pe acest site?". Asta mi se pare o intrebare stupida. Si mai sunt asemenea intrebari... Pe site-ul asta avem privilegiul sa invatam unii de la altii, deci nu se exclude nimeni, nici o categorie de varsta... Oricum cred ca si tu ai vazut unele intrebari care ti se pareau stupide... In concluzie, eu cred ca intrebarile stupide sunt cele care te agaseaza si care nu folosesc nimanui.
PAREREA MEA:
O intrebare care nu foloseste la nimic= nefolositoare
Cele stupide, pe langa nefolositoare sunt de-a dreptul prostesti, puse de plictiseala, sau cele fara logica puse doar de dragul de a posta, si cele care se repeta in continuu, acelasi subiect - expeditor diferit sau cele de genu:
- Cine ma baga si pe mine in seama?
- Facem scoala sau nu?( asta s-a pus de 100 de ori...nu puteti urmari respunsurile?)
Si mai sunt si cele care ar trebui sa fie de fapt explicatii la propriile intrebari, in loc sa le dea la acea intrebare folosesc sectiunea "pune o intrebare".
Site-ul este destul de usor de accesat si foarte logic, numai ca in loc sa gandeasca, neuronii astia stau degeaba
Momentan nu putem da calificative intrebarilor dar sper sa se schimbe in curand acest lucru, poate asa nu vor mai aparea astfel de intrebari.
A ta nu mi se pare stupida ci folositoare, poate cei care vor citi raspunsurile nu vor mai pune intrebari stupide...sa speram
Banuiesc ca pe TPU o intrebare stupida inseamna de fapt, si o intrebare rau intentionata.
Nu este cazul intrebarii pe care tocmai ai pus-o, pentru. ca este o intrebare informativa. Nu dovedeste reaua ta intentie.
Faptul ca ai primit mai mult de zece raspunsuri dovedeste ca nu ai pus o intrebare stupida. Orice intrebare care are o logica si care poate primi un raspuns logic, nu poate fi considerata stupida.
@scorpio-ce sa ne facem noi cu tine? gata, am gasit. vrei sa ne pui rabdarea la incercare.tocmai ne-am dat seama ca tu nu esti chiar atat de prostut/a, insa ne tot sicanezi cu astfel de intrebari. tu ce ''conditii''crezi ca ar trebui sa indeplineasca o anumita intrebare pentru a intra in randul ''stupidelor''? cred ca trebuie sa o citez pe psiholoaga cand te-a caracterizat drept masochist/a mic/a.
draga emil, te rog sa nu imi mai faci atatea complimente, ca o sa devin aroganta! nu stiu unde ai vazut dumneata ca psiholoaga m-a facut masochista mica, dar ma rog! si daca stiam raspunsul la intrebare, nu o mai puneam. observ ca dumitale majoritatea intrebarilor si a raspunsurilor ti se par stupide si fara rost.de ce mai stai pe TPU atunci? nu te pune nimeni sa raspunzi la intrebari stupide.sau e obligatoriu pentru inteligenta dumitale care vrea sa iasa in fata? of, de ce m-am inscris eu pe un forum cu atatea genii ca dumneata?
Bro, te referi la cele date inaintea raspunsului tau? le-am citit, dar nu stiu ce vrei tu sa inteleg aici. te rog sa ma lamuresti.
2scorpio-da, ai dreptate, nu pe tine te-a facut, ci pe sonia, insa era o intrebare oarecum asemanatoare cu a ta. iar cat priveste faptul ca o intrebare este stupida sau nu, depinde din ce unghi o privesti. tu continua sa pui intrebari, si vei vedea daca cumva vreuna va fi stupida sau nu, in functie de raspunsuri. iar faptul ca nu ma pune nimeni sa raspund la intrebari stupide, tin sa-ti spun ca am acelasi drept cu cel care pune acea intrebare.atata timp cat o persoana pune o intrebare stupida, am dreptul sa ii raspund in aceeasi masura, iar el nu imi poate reprosa nimic.acum ai inteles? iar faptul ca tu te-ai inscris pe un forum cu multe genii, gen eu, nu iti poate fi decat de folos.ai de unde invata.
Mda...am,am.dar sper sa nu deprind obiceiul de a folosi "trebuiesc" in loc de "trebuie", pentru ca sunt de parere ca am deja ce corecta, nu mai am nevoie de inca un lucru pe lista mea.
@scorpio89-nu inteleg de unde acest''trebuiesc''. l-am folosit eu? daca da, poate ca am tastat din greseala. daca ai sa urmaresti, marea majoritate tasteaza gresit anumite cuvinte, deci si mie mi se poate intampla, cum de altfel si tie.problema este ca eu nu ma corectez inainte sa dau enter, iar dupa aceea chiar nu mai am chef sa vin cu adaugiri.important este mesdajul ce reiese din raspuns.
Mai, a naibii coincidenta! sa tastezi gresit in mai multe randuri! ai dreptate, si eu gresesc, dar nu ma iau de altii decat daca sunt provocata.nu ma luam de tine daca nu ma faceai prostuta? eu ce sa spun despre tine cu "trebuiesc"? si mai ai vreo cateva "greseli la tastare", dar tu nu observi asta, ci numai lucrurile stupide! of of of si un cartof!
Oricum, trebuie sa apreciezi faptul ca ''prostuta''este total diferit de ''prost''. poti lua cuvantul ca pe un alint.
Stupide sunt intrebarile ale caror raspunsuri nu-ti folosesc. Consider ca prezenta intrebare nu este stupida.
Ti-am mai cerut o data, dar se pare ca nu vrei sa-mi raspunzi. ce intelegi tu prin "prostuta"?
@scorpio89-si inca ceva, vreau sa-mi spui unde am folosit cuvantul trebuiesc, iar daca da, vreau sa vezi contextul.pentru ca la fel de bine este corect folosit si trebuiesc.insa depinde de context.insa pana atunci, mai treci pe la scoala.
Emil, nu depinde de nici un context, si oricum te-ai declarat de acord cu mira.acum o dai la intors? cat despre "trebuiesc", l-ai folosit chiar azi, intr-un raspuns dat la o intrebare de genul:ce echipanent imi trebuie sa devin paparazzi?"
Nu mi se pare stupida intrebarea ta, e chiar folositoare pentru cei ce nu stiu, ca sa inteleaga data viitoare sa nu puna intrebari numai de aia ca se plictisesc .
Unii oameni chiar au probleme si de aceea apeleaza la acest site si noi incercam sa ii ajutam . Insa mai vad altii cu intrebari stupide fara nici un sens, precum : cine strange ciuperci sau de ce viata e roz, sincer nu mi-a placut nici aia ca de ce apa e uda si mai sunt altele.
Ma dispera cand vad ca altii nu au ce face si pun intrebari doar ca sa se bage in seama, si poate din cauza lor sarim peste o intrebare importanta .
Succes in continuare!
2scorpio89-nu degeaba ti-am spus sa mai citesti.intr-adevar,este corecta formularea, iar daca ai sa citesti mai mult, ai sa decoperi cu stupoare ca este folosit adeseori. iar in propozitia fotografiile trebuiesc bine facute, ai sa decoperi ca se foloseste si unde mai pui ca este si corect, la fel de bine cum este corect si fotografiile trebuie.deoarece asa cum ti-a spus si psiholoaga, academia romana schimba mereu ''normele''. crezi ca este corect sa spunem ''locatie''facand referire la un loc anume? si totusi se foloseste, insa daca nu citesti, nu are cum sa iti intre in vorbire acest cuvant, care inseamna cu totul sicu totul altceva, numai loc nu inseamna.insa citind cat mai mult, ai sa observi ca iti intra in vocabular anumite cuvinte nu tocmai placute la auz, insa in ultimul timp ''corect folosite''.