E exercitiu. Au zis ca o sa sune in fiecare prima zi de (probabil miercuri) a fiecarei luni pentru probe sa se asigure ca merg. E misto ca eu la mine nu le-am auzit niciodata
Sa speram ca este doar o verificare/exercitiu si nu o atentionare pentru eventualitatea degenerarii aplicatiilor rusesti de la granita UE
A sunat si in Gj, probabil toata tara. Este in caz de dezastre si "teoretic" fac doar probe.
Deci n-a fost numai la mine...
M-am dat seama când m-am uitat la ora ca e un alt exercițiu cum a fost si în vară.
Am auzit și prin zona Pașcani.
Eu stau in Galati. Iti dai seama unde vin prima data rusii?
La Suceava si Constanta; a timp sa-i intampini cu un ceai cald.
Constanta? Ar fi cazul să mă mut
Mergem amandoua in Ardeal. Daca intreaba cineva, eu sunt surda si tu nu stii romana.
haha! Oamenii ar trebui să aibă simț civic, de ce sa fim surde, ciungi sau mai știu eu cum?
Constanta, Maria, Ioana, Elena, etc, etc. mai bine muti alarma pe alt bloc.
Sau în alt cartier
E o alarma care suna pentru prevenirea dezastrelor de mai multe tipuri: aeriene, incendii mari, cutremure periculoase etc. Pentru fiecare dezastru este specific cate un sunet si un interval de timp.
Tin minte ca era stabilit sa sune in ultima miercuri din fiecare luna.
Sper ca la sirenele acestea te referi.
Atunci când un dezastru se întâmpla in țara aceste alarme suna peste tot pentru a informa romanii
E alarma in toata tara de la pompieri vrea sa faca un test sa vada care sunt functionabile