Nu inseamna nimic.
Noi, oamenii, visam ce cunoastem deja.
Subconstientul asambleaza temerile, fericirle, ideile, etc, si asa apar visele. El lucreaza atunci cand constientul se odihneste.
Astea, ca te musca un sarpe, ca te nu mai stiu eu ce, sunt "poezii" din batrani. Inventate de oameni, pur fictionale.
Stai linistita, nu se va intampla nimic rau/bun datorita acestiui vis.
Inseamna ca e momentul sa fi sincera cu cei ce te iubesc si doar asa vei invinge sarpele(acel cosmar al vietii tale) pentru ca el altfel nu te va lasa sa mergi mai departe chiar daca vei fugi tot la acest cosmar te vei intoarce. in general sarpele care sare si te ataca inseamna o problema pe care e timpul sa o rezolvi ( adica distrugand problema nu fugind de ea)
Buna uite aici ce inseamna cand visezi sarpe... http://fetelestiu.ro/......ezi-sarpe/
Sarpele simbolizeaza mandria si tradarea. Fie cineva iti va insela increderea, te va minti sau iti va ascunde ceva, fie face o fapta la care nu te astepti si prin care te dezamageste. Se mai spune ca daca ai visat un sarpe, ziua urmatoare va bate puternic vantul sau va fi seceta.
asta inseamna
Eu stiu ca daca visezi sarpe inseamna ca esti protejat de apropiatii din familia ta...