Inseamna ca ai dreptul sa-l folosesti fie o anumita perioada de zile, sau, in cazul unor programe ca si al tau exista posibilitatea sa te lase sa lucrezi doar un anumit numar de melodii.
Pfff nu e antivirus ai alte din astea... e un program pentru a pune o voce pe melodie. e un studio...progr. se numeste fl studio sau asa ceva versiunea 9. 0. 0
Ca acum se downloadeaza si nu aratA denumirea in intregime. deci trial la un program de genu asta daca stiti. multumesc anticipat :*
Pfff si mai stau si o ora sa se descarce...
Nha ca am gasit numele progr. care este Fruity Loops Studio. A utilizat cineva asa ceva? Stiti daca merita sa astept atata pentru un Trial? Idei pls?
Eu stiu ca la antivirusul meu perioada Trial insemna o perioada de 30 de zile... dar depinde mult de tipul programului
Buna am utilizat eu programul acela.Si trebuie sa downloadezi programul full.Scrie pe google download full Fruity Loops Studio .Si asa o sa iti mearga.pentru ca daca e doar demo sau trial nu cred ca o sa te lase sa salvezi ceea ce faci in program. Sper ca ti-am fost de ajutor
iulianmentol întreabă: