| pwp a întrebat:

Ce inseamna narcisist? primul care raspunde corect primeste fundita![nu vreau raspunsul dupa net. daca luati raspunsul dupa internet primiti stupid]

Răspuns Câştigător
| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a răspuns:

Buna! Draga "pup" narcisismul e ca o boala. Nu e neaparat adevarat ca spui ca" nu mai e altul ca mine" dar e adevarat ca te autoadmiri si "te iubesti" sa spunem asa. Adica iti place cum arati, cum te comporti, Iti place de tine ce sa mai. Majoritatea persoanele narcisiste (ma refer la barbati, sunt si femei narcisiste n'ai grijalaughing ) sunt metrosexuale. Metrosexuale adica se ingrijesc foarte mult, isi acorda ff mare atentie aspectului fizic, ingrijirii etcbig grin Nu vreau funda dar daca imi dai nu ar fi rau, raspunsul nu e de pe net pentru ca si netul inseala iar cum ai spus si tu vrei un raspuns din mintea fiecaruia, nu din nu stiu ce pagina. Pwpicikiss

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Narcisist este cel care se iubeste pe sine prea mult. Se vede cel mai frumos, cel mai destept, in alte cuvinte idolatrizare de sine. Era parca si un mit cu Narcis, care intr-o zi si-a vazut chipul intr-un lac si de atunci s-a indrogostit de sine incat toti ceilalti erau mai prejos.
Conform religiei, e unul dintre cele mai grave pacate care pot fi comise de om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Narcisistul este acea persoana care se iubeste doar pe ea insasi, care considera ca este cea mai frumoasa persoana. Crede ca nu mai exista nimeni pe lume asa de frumos. Cuvantul narcisist... stiu ca provine de la individul Narcis care, atat de mult s-a iubit, incat s-a apropiat foarte mult de o apa sa isi priveasca chipul, atunci a alunecat in apa si nestiind sa inoate s-a inechat.
winking Be always happy!

| Raluca_1748 a răspuns:

"Eu sunt cea mai frumoasa, alta ca mine nu mai exista. Dar ce ochi albastri am, ce forme bine conturate posed, detin cele mai frumoase picioare de pa Terra."
Narcisismul este o iubire exacerbata fata de propria persoana, o iubire patologica (bolnavicioasa).

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Pai narcisit inseamna autoadmiratie.Denumirea vine de la personajul mitologic grec Narcis care, fiind frumos si autoadmirandu-sein oglinda apei, a cazut in fantana.In locul acela a rasarit o floarea, narcisa.
Cu drag Roxana tongue
Fundahee hee?
Nui luat raspunsul de pe net big grin

| nuitizic a răspuns:

Narcisist e o persoana care se iubeste pe el insusi mai mult decat pe cei din jur! adica eu laughing

| maraa_9303 a răspuns:

Pai narcisistul e aceea persoana care se iubeste pe sine insusi in mod obsesiv.
de exemplu.:"Vai cat de dragut pot fi, nu mai e nimeni ca mine."

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

O persoana care care se admira, se iubeste prea mult pe el insusitongue

| Lumy_6708 a răspuns:

Persoana care se iubeste prea mult pe el insusi... fundita?:->

| o0onyxz a răspuns:

Inseamna ca o persoana se iubeste pe sine prea mult... adica se crede prea frumos, perfect...

| deeaaaa a răspuns:

Narcisista e o persoana care se iubeste prea mult pe sine.si care crede ca e perfecta si nimeni nu mai e ca ea...si care se lauda singura:d

| ColoredLove a răspuns:

Un om care se uita prea mlt in oglinda.[so... poate e gresit, eu asa stiam, dar mai bine corect si prost decat mincinos si bun]

| cr1st1n1k a răspuns:

Inseamna sa te iubesti pe tine mult prea mult sa te uiti toata ziua in oglinda si sa nu te mai opresti din a te admira

| JustShadows a răspuns:

Din cunostintele mele narcisismul reprezenta exagerarea in "marirea"propriei personalitati.Atunci cand personalitatea normala este acaparata de propria imagine, cand ai tentinta sa devii "obsedat"de tine insuti/insati.Nu stiu cum sa-ti explic mai bine, sper ca ai inteles.Ai grija de tine!happy

| tina20 a răspuns:

Narcisist este o persoana care se iubeste f mult pe ea insasi. parerile sunt impartite, insa eu nu vad in asta un lucru rau. cred ca fiecare om ar trebui sa sufere putin de narcisism, sa se uite in oglinda si sa fie multumit de felul in care arata. conteaza f mult sa te simti bine in propria piele, deci...sunt narcisista happy

| GnnAndra a răspuns:

Cel care se iubeste pe el insusi. Sau cam asa ceva, parca. O prietena avea un tricou unde scria "I love myself!" si era catalogata drept narcisela. Sper ca ti-am fost de folos. O zi buna happy

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Buna! O sa iti răspund eu.
Narcisistul este o persoană care se iubește pe el însuși.Narcis era un tanar din mitologia greaca care se iubea dar el nu iubea pe altcineva, insa el nu a fost dintotdeauna asa ci l-a vrajit o nimfa ca atunci cand o sa se zaareasca in oglinda sa se indragosteasca de el insusi.
ps:nu am copiat de pe net
Succes!:X

| moonY a răspuns:

de ce, tu l-ai cautat pe net si n-ai prins sensul?
ai si tu dex p-acasa?

mariana
| mariana a răspuns:

A fi narcisist inseamna a fi "indragostit" de propria ta persoana, asa cum a fost Narcis, de unde i se trage si numele.
Cred ca acela ce devine narcisist, este egocentric si se are doar pe el in "vizor", fiind in acelasi timp si un om egoist.
Un gand bun si iubiti-va persoana proprie, in mod firesc, pentru a va accepta asa cum sunteti, dar iubiti-va si aproapele si atunci veti fi altruisti si buni samariteni.

| EUSIATIT a răspuns:

Hai ca raspunsuri ai. multe. cui dai fundita?

| Sile_6892 a răspuns:

Iubirea pentru propriul corp. In general "fetele" sunt putin narcisiste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un barbat care vrea cu mai mult femeii

| anonul a răspuns:

Stiu ca ai primit suficiente raspunsuri, dar...nu cred ca e păcat religios sa fii narcisist/ă, cred ca fiecare om are momente in viată când e putin narcisistwinking eu spre exemplu am fost narcisist când am avut prima prietenă la 12 ani, deoarece ma credeam drăgut, cool, şmecher, super tare că o fată s-a îndrăgostit de mine rolling on the floor acum când mă uit înapoi ma apuca râsul laughing dar atunci eram narcisist. Poţi să-mi dai stupid că nu-mi pasă pe ce loc mă aflu pe TPU, o zi bună happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubitor de sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Narcisist sau Narcisista-este o persoana care se iubeste prea mult pe ea insasi se crede fitoasa desteapta frumoasa si foarttte mofturoana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Narcisist pe scurt te iubesti pe tine insuti esti mult prea mandru de cum arati numai e nimeni ca tine big grin esti divin/a happy rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa lluat de la narciz