| andreig a întrebat:

Ce inseamna 'sa facem o sticla posta'?

Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Inseamna sa beti din ea cu totii pana se goleste, adica sa gustati pe rand, continutul. Nu iti recomand asta, deoarece nu stii ce face celalat si cata siuguranta iti prezinta colegii ca sunt cu analizele la zi sau nu cumva fac oarece prostioare ce nu se pot spune si sa capeti cine stie ce boala. Fiecare are sau nu grija de el si stie cum sa se fereasca ca sanatatea sa ii fie cat mai mult aparata. Cat te costa ca sa te abtii de la aceste practici deloc sanatoase? Mai multa atentie pentru persoana ta si asta in functie de cat de mult te iubesti si stimezi dragul meu. Numai bine si scrie-mi mesaj cand mai ai nelamuriri din orice domeniu, te ajut cu mare placere; Succese la scoala si numai bine, Lucien.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Din acea sticlă să bea mai mulţi!
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Inseamna ca acea sticla o sa treaca din mana in mana si o sa bea din ea toti cei prezenti, pana se goleste! Foarte neigienic!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Se bea din ea pana se termina.

| Lora a răspuns:

Sa bea dintr-o sticla mai multi, asta inseamna.

| xD a răspuns:

chatterbox dintr`un catralion de oameni se imbolnavesc 2. happy

| SensiBlu a răspuns:

Sa facem o sticla posta= sa bem toti din ea

| Gabi_6377 a răspuns:

Cea mai proasta idee. Tu chiar vrei sa faci hepatita, sifilis, herpes, sau stiu eu ce alte boli de la gurile altora? Nu vreau sa fiu nesimtita, dar e de bun simt, sa aiba fiecare cate un pahar.De ce sa bem dupa alti? La urma urmei, fiecare stie ce face cu gura, pe unde umbla...

| crackiswack a răspuns:

Sa imparti o sticla de ceva cu cineva, adica sa treaca sticla din gura in gura la tot grupul.

Întrebări similare