Buna!
Din cate stiu eu si am cautat in dictionarul meu mare cat o zi de post, whisk inseamna : "manunchi de paie" sau pamatuf, iar to whisk poate insemna a da cu maturica sau a sterge praful, depinde de context!
Whisk (hwisk, wisk)
noun
1.
1. the act of brushing with a quick, light, sweeping motion
2. such a motion
2. a small bunch of straw, twigs, hair, etc. used for brushing
3. a kitchen utensil consisting of wire loops fixed in a handle, for whipping egg whites, cream, etc.
Origin: ME wisk < ON visk, wisp, brush < IE *weisk- (< *weis-, supple twig, broom) > Ger wischen, to wipe
transitive verb
1. to move, remove, carry, brush (away, off, out, etc.) with a quick, sweeping motion: to whisk out a handkerchief, to whisk off crumbs
2. to whip (egg whites, cream, etc.)
Uite am gasit aici mai multe.http://oxforddictionaries.com/view/entry/m_en_gb0949290#m_en_gb0949290
Dicţionar - Afişaţi dicţionarul detaliat
1. substantiv
1. măturică
2. tel
3. pămătuf
4. mişcare repede
2. verb
1. se mişca iute
2. trece că săgeată
3. lua repede
4. mişca brusc
5. şterpeli
6. bate ouă
7. şterge praful
8. goni muştele
Pune intrebarea ta si pe www.Raspuns-Rapid.info, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs
Pai whisk inseamna mătură insa depinde si de context se mai poate referi si la o miscare rapida
sper ca te-am ajutat...
Inseamna "a se misca repede"; " a trece ca sageata'';" a sterge praful"...
depinde de context...
In functie de context poate insemna mai multe lucruri.incearca sa traduci pe www.hallo.ro si vei gasi acolo toate sensurile acestui verb.
Stefaniaaa întreabă: