| albertinoportar a întrebat:

Ce jocuri credeti ca poate merge pe Procesor 2.0 ghz single core Intel, 2gb ram, placa video geforce 9400 gt 1gb suporta directx 10.1, Windows Xp(asta nu conteaza pot sa il schimb), am 2 harduri de 500gb,
Cu ce am notat anterior am jucat urmatoarele jocuri : Battlefield bad company 2, Cod modern warfare 1...3, Cod Black ops 1, Prototype, Transformers, Pay Day, Fifa 13, Nfs Hot pursuit, Nfs The run, gta 4, Just cause 2 (acesta l-am jucat pe windows vista )si multe altele.
Poate vi se pare o nebunie cu procesor asa slab am jucat toate jocurile astea, sincer si pe mine ma uimeste ca le-am jucat cu procesoru asta...

Răspuns Câştigător
| TeoTudor a răspuns:

Pai tie ti-ar merge urmatoarele:
Far Cry 2
Crysis 1-2
Need For Speed Most Wanted Cel nou
Nfs Hot pursuit
De asemenea si un Far Cry 3 acum depinde de cate putere are pc-ul tau
Fifa 2012 Pes 2012
Transformers War For Cybertron-Fall Of Cybertron si Transformers 2 Revenge Of The fallen
Dead Island 1-2
Prototype 2
Cod Black Ops 2 un pic mai regulat cu niste setari mai adecvate si cu un game booster 3
Devil May Cry 4-5
Left 4 dead 1-2
Far Cry Blood Dragon
De asemenea Un WWE 12-13 daca esti pasionat pe un emulator Dolphin
Si poate chiar si un Prince Of Persia Cel care va iesi acum cauta si tu este usor Bafta!

| albertinoportar explică (pentru TeoTudor):

Ma indoiesc sa imi mearga black ops 2 dar o sa incerc

| albertinoportar explică (pentru TeoTudor):

La call of duty black ops daca imi zici cum sa rezolv eroarea aia la inceput adica cand intru sa nu imi mai apara ecranu negru si sa ramana asa ai funda de la mine si un Respect mare!

7 răspunsuri:
| Λndrei a răspuns:

Dacă sistemul de operare nu contează, de ce l-ai mai enumerat?

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Http://www.game-debate.com/games/
Uite aicea un site care iti poate raspunde la toate raspunsurile

| Secret2000 a răspuns:

Nu cred ca ti-a mers battlefield bad company 2 cu placa aia si procesorul ala... sau poate ti-a mers, dar ti-a mers greu

| Crystysm a răspuns (pentru Secret2000):

Man mie mi-a mers destul de bine pe 1.5 ghz 512 mb ram 256 mb video lui i-a mers parfum

| albertinoportar explică:

Astept raspunsuri!
Dau fundita