.te-ai incadra bine la filologie!
aspectul se pune in special pe romana si limbile straine! ...deci fara mate!
oricum mi se pare cel mai lejer profil...
La matematica ma descurc foarte bine si pot sa spun ca imi place, dar ce nu imi plac sunt Fizica si Chimia.
Buna,ar putea da la liceu de ''pictura'' sau ar putea deveni pictorita.dar problema este ca nu prea are la ce sa dea deoarece daca ei ii plac doar materiile astea. la un liceu iti trebuie si,, putina matematica''! sau profil de informatica-romana.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Pai la filologie se fake :Engleza,Romamana,Franceza,Latina,Informatica,Sport,Desen,Etica,Economie,Sociologie, Istorie, Geografie(cls 9-10 matematica, chimie si fizica din cls 11 acestea nu se mai fac).La stiinte exacte si mate info:mate,chimie,fizica,romana,engleza,franceza,informatica,tic(tehnologia informatie si comunicatie); biologie,geografie,istorie,economie cam acestea sunt materile,la filo se pune accent mult pe limbi straine iar la mate -info si stiinte exacte pe domeniu de matematica si stiinte cum ar fi geografie, biologie, chimie...
Pentru informatica poti la un profil de Mate-Info (dar daca nu-ti place matematica renunta)
Pentru romana la profil de filologie(mi se pare bun asta)
Pentru engleza poti la Eminescu(dar va trebui sa dai probe oral si scris)
Pentru desen, fotografia alege liceul de arte
Si cam toate sunt profile teoretice, n-ai module de specialitate adaugate(adica asa cred, eu sunt la profil economic si asa am)