| PamyLove a întrebat:

Ce masina este mai faina?
1.BMW
2.Toyota
3.Porsche
4.Ford
5.Fiat
6.Altele (scrieti voi alta)

7 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Mercedes.

| OnuOnulică a răspuns:

1.Porsche
2.Toyota
3.Fiat

| relian a răspuns:

Cea mai buna este Mercedes clasa S.Restul sint stifturi.Am probat si BMW si Porsche insa nu aia Panamera, aia de abia a iesit de citva ani.Dar cu siguranta nu bate pe Mercedes.Ce arati tu de TOyota, ford sau fiat pai astea sint trotinete, scuza-ma ca spun asa.Comparativ cu Mercedes aceste firme ca Ford, Fiat, Toyota ca sa le compare gandeste-te cum erau daciile inainte de 89 si aia este comparatia intre Mercedes si aceste trotinete. Urcate intron Mercedes clasa S sa zic S65 AMG si dupa sa spui cum este.Te poti urca si conduce si un Lexus de la Toyota dar te asigur ca nu se apropie de Mercedes.Si nici BMW 745 ala sa zic ca mai vine de acasa.O alta masina buna ar fi Audi A8.Bine acum depinde si ce masini iti plac. Sport, limuzine etc.Dar mai faina cum spui, sa te simti comod, sa stai ca intr-un fotoli sau mai bine chiar de cit la tine acasa asta este Mercedes clasa S.Eu am mers cu Audi A8 cu Audi A6 care il si am, cu BMW 745, cu Toyota, de Ford nu mai zic, iar Porsche sint niste trotinete mergi cu fundul pe asphalt.Nu am mers cu Porsche Panamera ala e mare.Am mers cu mercedesc clasa S 500.Mam urcat in Mercedes clasa S65 AMG.Ce sa zic cind mergi nici nu auzi nimic, nu simti nimic, scaunul te ia in brate, totul este ca si cum acolo ar fi trebuit sa fie.Alantu S65AMG este OZN deja spui ca esti in filme SF.

| CinevaNou a răspuns:

Mclaren

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Personal mie imi place Ford, deoarece am aceasta masina si sunt multumita de ea.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| Klaudiu214 a răspuns:

Ford Mustang, Mazda rx8, Nissan 370z, Mitsubishi lancer, audi tt